Milyen etetőszék vált be nektek? Milyen szempontok alapján érdemes vásárolni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 25. 08:30
11/14 anonim válasza:
Lorelli Tutti Frutti etető székünk van, keresztapja vette.
Azóta használjuk mióta stabilan ül a fiam. Kb nyár eleje óta. Volt már kádban zuhannyal mosva spenót után.
De az ikea etető szék jobb!!
12/14 anonim válasza:
Nekünk is az ikeás. De mi azután használtuk hogy megtanult ülni a fiam. Azelőtt pihenőszékben evett.
Egy törléssel kitisztítható belőle a maszat, nem foglal sok helyet, 2 éves korig simán használható.
És pontosan ezek a szempontok a fontosak.
Tisztíthatóság, méret, súly határ.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem tudom ki pontozott le mindenkit de menjen a sunyiba.
Annyi fajta etetőszéket látni, meg hogy ezt tudja meg azt, hogy azt gondoltam mindenki aki másfajtát fog írni.De akkor ezek szerint az Ikea lesz beszerezve nekünk is.Még egyszer köszönöm!
2018. jún. 25. 17:59
14/14 anonim válasza:
Még egy voks az Ikeás Antilop székre. Mi először egy hiperszuper, drágább, batár nagy etetőszéket vettünk, aminek volt mindenféle dönthető-emelhető funkciója, hát utáltuk. Nagy helyet foglalt, tisztítani tök macera volt, úgyhogy lepasszoltuk a nagyszülőkhőz, és az ottani Ikeásat kezdtük el otthon használni. Kicsi, könnyen takarítható, olcsó. Best buy szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!