Milyen etetőszék vált be nektek? Milyen szempontok alapján érdemes vásárolni?
Én már most egy egyszerű fa etetőszéket vennék, csak ne legyen az oldala túl magas. Meg túl széles se...
Egy drágább touragoo-t vettünk, ami dönthető. Viszont annyira nem lehet dönteni, hogy ülni nem tudó babát beleültettem volna. A magassága állítható, az egész tálca levehető, vagyis elvileg ehetne az asztalnál benne, csakhogy az oldala olyan magas, hogy nem fér az asztalhoz. :D utálom. A múltkor asztalt is néztem, aztán etetőszéket, még nem tudom mi lesz a megoldás de így sok helyet foglal, mert az asztal alá utan nem fér be, de odatoltuk csak tálcával. Nem az igazi..
Ikeasat ajánlom.
Nekünk peg perego dönthető van, de hiába dönthető nem olyan mint egy autoshordozó így amíg nem ült a fiam az autóshordozóba etettem. Ráadásul mindenhova belrnegy a kaja nehéz tisztántartani. Szerintem az ikeás székét még zuhannyal is le tudod tisztítani ezeket a hiper szupereket ami mindrnhogy dönthető nem. Ráadásul az ülőfrlületen lévő szivacs agyaga kilyukad ami olysn mint a viaszosvászon. Onnantól még rosszabb a tisztítása mert belefolyik a víz és nehezen szárad ki.
Szóval vagy ikea antilop vagy ami még jó lehet de nem ismerem azok a fa székesek amit lehet állítani ahogy nő a gyerek kb 10-15ezer körül vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!