Adnatok otleteket, hogy mit jatszak a lanyommal?
1 eves es nem igazan erdeklik a jatekai (pedig fisher price zenelos, formabedobos van neki) miota leengedtuk a kisagyat, utal benne lenni, mert nem lat ki. Azota folyton lent van a foldon. Ha leulok melle, megun es otthagy. Felfedez. Pakol. Ma hajtogattam, nagy elvezettel dobalta szet a meg ossze nem hajtott ruhakst. Van egy 8 hetes kutyank, ki szoktunk ulni egy pokrocra. De a kutya tobbet van az olemben, a lanyom meg tepkedi a fuszalakat. A kutyaval kezdik megszeretni egymast, jol elvannak. De figyelni kell rajuk. Kinti kutya egyebkent, ma furdettem meg, tiszta joszag :) Hirtelen elindult Buldozer, a lanyom meg maszott utana. :D En meg szaladtam utanuk. Ha az agyban fekszunk, akkor Bogyo es Babocat nezunk, de inkabb en nezem es o nyitja , csukja az ablakot. En mar kivulrol tudom, melyik resz jon egymas utan (a husvetos a kedvencem, azt szoktam olvasni is neki). Van hintaja, abban szokott meg lenni meg most kap csuszdat. Nehacsegitek neki fuvet tepkedni, de csak felugyelo vagyok sokszor az o felfedezo utjan :)
Valami ujat nem tudtok? Mondjatok el, ti mit szoktatok csinalni :)
Jatszohaz, babaklub nem opcionalis (hosszu, hogy miert).
Setalni is szoktunk. Bocsi a hibakert.
Nem kell vele semmi jàtszani!
Ugyanis ő neki az a jàték,amiket leírtàl(ablak nyitogatàs,kutya utàn màszàs stb.).Légy vele,ha be akar vonni,és hogy ne essen bàntódàsa,de többet nem kell tenned!
Hasonló az én 1 évesem is.
Néha labdázunk.Bírkózunk.Mondókázunk.Dobozba pakolunk..inkább ki mint be.Tologatja az autót nyuszi motort járássegítőt.Pakol ezerrel.Megy és megy és megy.
A közös játék csak pár percig érdekli simán otthagy😊
De mindeközben rengeteget beszélek neki.tanítgatom szavakra, hangok utánzására.
Játszótéren jól elvan de ott is én is csak felügyelő vagyok.
Kutyához macskához nem lehet engedni markolni akar nagyon nehéz megtanítani neki a simogatást.
Már nagyon várom, hogy "értelmesebb" dolgokat tudjunk együtt csinálni de még nem jött el az ideje.
Akkor meg vagyok nyugodva 😂
Azt hittem, mas kulonlegesebb dolgokat csinal az 1 evesevel. Olvastam facen, hogy sokan mar segitenek a takaritasban is 😂
Es azt tudjatok, miert forditja el a fejet, ha enni adok neki? Csak kezzel eszik. Hisztizik, dobalja magat.:/
Ki van keszitve neki a kajacskaja pl uveges, ha olyan van amit nem ehet. Es addig uvolt amig nem kap egy szelet zsiros kenyeret a szalonnasutesnel. Pedig mindig gondolok ra, hogy o is finomat egyen es nem kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!