Mit csináljak a lányommal? Tobbi lent
Leginkább hagyd a fenébe az egészet. Mit zavar téged, hogy mi van a szobájában?
Vagy mindennek úgy KELL történnie ahogy elképzeled ugye?
2-es, azért ez nem így megy. A rovarok, kártevők megjelenéséhez elég ha egy szoba szemétdomb, és utána a hangya, csótány nem fog válogatni, hogy csak a kislány szobáját "szállja meg", vagy az egész lakást.
Nem mindig működik az, hogy rácsukom az ajtót és megvárom, míg kinő a kiskamasz korból és rájön, hogy "ciki" disznóólba vendégeket fogadni. A rumli még hagyján, de ha ételmaradékok, szemét is van odabent, az más.
Ennyi idősen nekem is kupi volt a szobámba. Anyám aggódott, hogy de hát ha vendégek jönnek, mit fognak szólni. Mondtam, hogy semmit, addig becsukjuk az ajtómat, így nem lesz mit látniuk.
A kupi korosztályos "betegség". Amint saját háztartásba kerültem és nem volt, aki helyettem megcsinálja, egyből önállóan nekiálltam.
Nem akkora horderejű dolog, hogy ebből nagy veszekedést generáljatok.
Egy kérdés: házimunkába mennyire vontad be, akár kiskora óta (igen, akkor utána újra meg kell csinálni, de legalább próbálkozik)?
volt itt egy kérdés ...
az anya sokadszor kérte a lányát h rakjon rendet
nem tette meg
erre lefényképezte a lánya szobáját és feltette a fészre
persze a kiscsaj kiakadt
de legalább rend lett
akár alkalmazhatod is, ha másra nem de erre még jó a fész :-D
Az utolsó egy nagyon hülye ötlet😒
Ugyanilyen az középső lányom. O ilyen végletek embere. Ha havi egyszer kitakarit, gyönyörű rendet rak.
Beszéljétek meg, hogy minden szombaton takarítás, porszívózás stb.
Én 26 évesen albérletben is ezt csinálom.
Rend van, ami így attól, hogy élek elkezd haladni az őskáosz felé. Amikor megunom akkor, rendet vágok, mindent élére állítok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!