Mit csináljak a lányommal? Tobbi lent
Figyelt kérdés
A 12 éves lányom mostanában soha nem rak rendet ha mondom neki. A szobája ugy néz ki mint egy szemétdomb. Hulladékok egymás hatan es ha azt mondom neki hogy rakjon rendet, a szobája 2 óra múlva is teljesen ugyanúgy néz ki.Ilyen esetben mit kell csinálni? Lelki problémái meg nincsenek,depresszió kizárva ugyanis folyamatosan jókedvű. En viszont mar nem akarok az ő szobájában is rendet rakni.... Előre is köszönöm a segítséget2016. jan. 31. 11:15
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Es tudom,nekem is volt rendesen kupi a szobámban ilyen koromban,de itt mar a párna alatt is csoki meg a papírja van....a Facebook- os vicces amúgy :DD de az azért túlzás lenne. Es nem kell hogy minden topon legyen de ez azért mar sok
2016. jan. 31. 13:07
12/16 A kérdező kommentje:
Kedves 5-os! Próbáltam bevonni,szóval amikor raszolok tud porszívó zni meg alapkajakat össze tud ütni pl.virsli meg ilyen nagyon egyszerueket de ha valami nehezebben mondok el neki akkor egy fel óra se kell es elfelejti
2016. jan. 31. 13:11
13/16 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesirasert,telorol ment
2016. jan. 31. 13:11
14/16 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok,és 6,7,8 évesen az én szobám horibilisen nézett ki.Ugyanez a játszma ment közöttünk anyuval mint neked a lányoddal.Én körülbel 9,10 évesen kezdtem rájönnihogy ezt irtó ciki.Azta rend van a szobámban.De haa nekem lányom lene és nem rakna rendet a szobájában,akkor bekeményitenék.
pl:Öntsd ki a kukát a szobája kellős közepére, és mond meg neki hogy takaritsa föl vagy nem kap vacsit.
Biztos kegyetlennek fog tartani, de te csak lesüjjedtél a az Ő szintjére,és pont úgy viselkedtél mint Ő. Egyszerűen csak ellenáltál és harcoltál vele,ahogy Ő is u gyanezt teszi.:)
15/16 anonim válasza:
Bocsi a helyesirási hibákért.Siettem.
16/16 A kérdező kommentje:
14-es! A kukás ötleten nevettem egy jót de szerintem igazad lehet. Meg várok egy kicsit hátha kinő belőle es rend lesz,de aztán lehet,hogy kiprobalom,de azért nem csinálok belőle rendszert :DD
2016. febr. 1. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!