Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért választja mindenki a...

Miért választja mindenki a kókuszmatracot?

Figyelt kérdés

Van még itt valaki, aki a sima szivacsot használja?

Annak idején nekünk csak szivacs volt, s mégsem lett tőle semmi bajunk!

2010. jún. 16. 21:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én nem választottam, ajándékba kaptam. Ha nem kaptam volna, valószínűleg sima szivacsot vettem volna (amúgy a bölcsőben az volt, csak a rácsoságyban lett kókusz), nincs semmi hátránya, bár a kókusznak sincs, én nem tapasztaltam különbséget.
2010. jún. 16. 21:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :):):)
2010. jún. 16. 21:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azért cseréltem (sima volt:D), mert valószínű nem volt jó minőségű a szivacsmatrac, mindig kifeküdte a gyerek, és nyűglődött. Ekkor döntöttük el, hogy kipróbáljuk, hátha jobb. Nekünk bevált, a kicsi is abbahagyta a nyűglődést, jót alszik:)
2010. jún. 16. 21:21
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekünk sima szivacs matracunk van.

Mielőtt vettük konzultáltam a gyerekorvossal és a védőnővel is, mindkettő azt mondta, hogy teljesen megfelel a szivacsmatrac, ráadásul, ha bepisil, vagy belebüfizik, azt bármikor bedobhatom a gépbe, és ki tudom mosni, a kókuszmatracot meg nem.

Ill. ha gumilepedőt teszek alá, akkor meg felesleges a kókuszmatrac,mert akkor a gumilepedő gátolja a matrac jótékony tulajdonságait.

Szóval nekünk bejött a szivacs.

20 hós kislány anyukája

2010. jún. 16. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Már a 4. babánk és bizony neki is a jó "öreg" szivacsmatracot vettük. Semmivel se kényelmetlenebb, mint a divatos és teljesen megfelel a célnak. A miénk kb. 10 cm vastag, 21 hónapja használjuk, de olyan, mintha új lenne..
2010. jún. 16. 21:24
 6/14 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak sima szivacs matraca van semmi baja nincs belőle.

Egy pár generáció felnőtt kókuszmatrac nélkül.:-)

2010. jún. 16. 21:24
 7/14 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolkodik!

Köszönöm Lányok!

Szép estét, s további nagyon sok örömöt a babákhoz!

2010. jún. 16. 21:26
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én direkt a szivacsot választottam, nekem egyszerűen nem szimpatikus a kókusz. Semmi baja a kislányomnak, nagyon jókat alszik rajta!

2010. jún. 16. 21:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Ikreim sima szivacsmatracon alszanak, ami 10 cm vastag. A célnak tökéletesen megfelel, a kókuszmatracnál pedig jóval olcsóbb és praktikusabb. :)
2010. jún. 16. 22:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Szivacsmatracunk van nekünk is. Bevallom, mikor megvettem, az ár dominált. Ma már tudom hogy jól választottam, felesleges lett volna háromszor annyit költeni egy kókuszmatracra.
2010. jún. 16. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!