Mikor állt fel a babátok?
Figyelt kérdés
Az én babám 7 hósan felállt, előtte megvolt a kúszás is, mászás.
Mielőtt felállt volna, előtte egy héttel már térdelt. Szerintem ezzel semmi gond nincs, valaki azt mondja ne hagyjam állni..
Akkor mégis mit csináljak vele? Kötözzem ki? Semmit nem erőltettem, magától csinálja..
2018. jún. 14. 13:48
11/12 anonim válasza:
A romák feszt ültetik és kompoztatjàk a babákat, nem haggyák kuszni, mászni. Így esik meg az, hogy 7-8 hosan már járnak, aztán 6 évesen mennek kisegítő iskolába, 14 évesen nem tudják mennyi 99+1
12/12 anonim válasza:
6 és fél hónaposan kezdett felállni a kisfiam belém kapaszkodva. 7 hónapos volt, mikor azt tanácsolta a védőnő, hogy ne engedjem felállni, amíg nem tud mászni, de kb 5 nap múlva elkezdett mászni is, így én nem nyomkodtam vissza őt. Most lesz 9 hónapos. Mászik, leül, feláll, bútor mellett lépeget és a tenyerét letámasztva vissza is tud menni a földre. Szerintem nagyon gyors a mozgásfejlődése, de semmi nem maradt ki, és mi sem erőltettünk rá semmit, a saját tempójában halad. Van ilyen, ügyesek. Remélem, később nem lesz meg ennek a böjtje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!