Magyar nők mikor nyítnak béranyaság felé?
Figyelt kérdés
Külföldön egyre több meleg férfinak van gyereke mivel nők ott akár pénzért vagy munkaként szülnek meleg férfiaknak akik tehetősek többségében.És valahol evidens a nőktöl hogy béranyák legyenek egy ilyen ügyben.2018. jún. 11. 13:34
11/11 anonim válasza:
Én heteróként is szívesen igénybevenném.
Az előttem válaszolók leírták hogy miért nem lehet itthon. talán még annyi, hogy ukrajnában is csak pároknak engedélyezik, tehát ha akarok ilyet akkor először itthon kamuból el kell vegyek valakit, aztán le kell papírozzam a terhességet, ki kell menni "szülni" ukrajnába, majd az ottani követségen jelezni hogy véletlen ott megszületett a baba és végül itthon a "feleségemnek" le kell mondania róla.
Elég komplikált de kb ez az egyetlen út itthon önállóan férfiként hogy gyerekhez juss.
Amúgy kb 10misi a béranyaság mindennel egyútt szóval szerintem még egész olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!