Miért tiltott Magyarországon a béranyaság?
Szerintem szigorú szabályok mellett engedélyezni kellene. Nem tudom,miért tiltják.
De tény,hogy vannak olyan nők,akik nagyobb gond nélkül szülnek 5-6 gyereket (magyarok is!!), másnak meg 1 sem megy...
Nemrég voltam osztálytalálkozón. Az egyik volt osztálytárs nagyon ködösített. Ránézésre szerintem vagy béranyától lett gyereke,vagy más adományozással (pl. petesejt stb). Aki akarja,megoldja. Nem tudom,mely országban engedélyezett egyáltalán.
Szerintem is olyan lehet hogy meggondolja magát a szülôszobán vagy mi van ha valami komplikáció merül fel és esetleg betegen már nem kérik a babát.
Szerintem ez bonyolultabb dolog nem egy kenyér sütéséről van szó.
Nem lehet tudni milyen komplikációk lépnek fel terhesség alatt pl hellp szindróma ami a szülő nő egészségét is veszélyezteti és egy esetleges koraszülés meg a babájét is.
Leginkább azért, mert a szegény réteg lenne az, aki ebből próbálna megélni.
A jogi oldal simán leszabályozható
1,
A beranya is inszeminacioval vagy lombikkal lenne megtermékenyítve....
"Leginkább azért, mert a szegény réteg lenne az, aki ebből próbálna megélni."
És akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!