Mit szóltok a Lexa illetve Effi (Effina ) nevekhez?
Figyelt kérdés
Vejem különleges és ritka nevet szeretne adni kislányának. (nem vagyok elragadtatva tőlük)2018. jún. 9. 18:19
1/10 anonim válasza:
A Lexa nekem meg tetszene is
Na de ezaz Effina.. Ez honnan?
2/10 anonim válasza:
Lexa nekem tetszik!
De csókolom,maga mar adott a sajat gyerekének nevet.
Az unokát hagyja a lanyára meg a vejére!
3/10 anonim válasza:
Hiányolom az A betűt a Lexa elől. Alexa az úgy szép, tetszik. A Lexa olyan, mint egy autómárka. Az Effina meg mint egy beszédhibás Edina bemutakozása. Hát érdekes. A családnév valami jó klasszikus magyar legalább, mert egy Szabó Effina csodás lenne :)
4/10 anonim válasza:
Lexa becézés, nem adnám. Effi meg a húgom angóranyula.
Vannak azért szép, ritkább nevek is, amik azért még a vállalható kategória.
6/10 anonim válasza:
Borzalom mind a kettő. Nem szúrnék így ki a gyerekemmel.
7/10 anonim válasza:
Kutyának esetleg. De az ő dolguk, szerintem nem érdemes beleszólni,az max vitát szül.:)
8/10 anonim válasza:
Annyit, hogy ha nekik tetszik,akkor hajrá. Lexa= Alexa, az Effi pedig létező név német nyelvterületen.
A szülők adják, méltósággal viselhető, pont.
9/10 anonim válasza:
A Lexa nekem nem tetszik, viszont az Alexa már sokkal szebb! A másik meg szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!