Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák nektek is fáj a...

Anyukák nektek is fáj a derekatok, hátatok a sok emelgetéstől, gyerek cipeléstől?

Figyelt kérdés
Második gyerekkel vagyok itthon és bizony fáj a hátam derekam. Az elsőnél is jelentkezett. Értem hogy feszes a hátam. És nem is szabályosan emelem a gyereket, így még jobban erőltetve van. Persze megyek majd orvoshoz csak kiváncsi vagyok más mit próbál tenni. A mozgás, torna jól esik, jót tesz.
2018. jún. 8. 21:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
fáj igen, ezèrt kéthetente thai masszázsra járok...ez az énidőm... :)
2018. jún. 9. 10:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem csak addig fájt, amíg karikás kendőt használtunk (pár hónap), mert az féloldalasan terhel, és van egy enyhe gerincferdülésem. Be kellett látnom, hogy ezt az eszközt nem nekem találták ki. Azóta a derekam nem nagyon fáj, maximum egy-egy húzósabb nap után.

Viszont a térdem sajnos eléggé kész van így a második gyerek kétéves korára.

2018. jún. 9. 13:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Fájt, én masszőrhöz mentem el vele, segített.
2018. jún. 9. 15:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Mindkét gyerekem kizárólag hordoztam/hordozom. Nagyobbnál ahogy nőtt a súlya, úgy erősödtem én is hozzá, nem volt igazán problémám a derekammal.

Azóta eltelt 6 év és sajnos híztam is, most 4 hónapos a kisebb gyerekünk és sajnos van problémám, eléggé sírós "ölbebaba" a lányunk, rengeteget kell cipelni, ringatni és van, amikor már annyira fáj a hátam, mintha kést szúrtak volna bele.

Párom lágy csontkovácsolást tanult, ő szokott néha megkezelni, ha ideje engedi, utána 1-2 hétig nagyon jó, de aztán a folyamatos terheléstől ismét jelentkezik a fájdalom.

Nálam a megoldás a testmozgás és a fogyás lenne.

2018. jún. 9. 16:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem emelgetem.

Sajnos ez van, ha a karomban lenne sokszor akkor egy hét alatt gyakorlatilag az ágyból nem tudnék felkelni.

2018. jún. 10. 14:32
 16/16 A kérdező kommentje:

Utolsó hogy tudod nem emelgetni?

Amikor elalszik a kezembe beteszem a kiságyba, ott nem is tudom kivitelezni, hogy egyenes háttal tegyem oda le, valahogy muszáj hajolnom.

2018. jún. 11. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!