Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennyit vagytok külön a...

Ti mennyit vagytok külön a gyerekedtől?

Figyelt kérdés
Jártok el barátnőkkel valahova vagy ilyesmi? És a párotok?

2018. jún. 6. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
44%

Elég sokat. 8-16ig dolgozom, hetente egy este barátnős, és egy este pedig romantikus, mikor elmegyünk színházba, moziba, vacsorázni, amihez épp kedvünk van.

A fiunk 3 és fél éves.

2018. jún. 6. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem járunk el sehova gyerek nélkül. Minden szabadidőnket igyekszünk együtt tölteni. Így is nagyon kevés. Főleg esténként az a 2-3 óra.
2018. jún. 6. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Az én fiam 8 hónapos. Nálunk az egyedül annyit tesz, hogy se velem, se az apjával. Eddig azt hiszem ilyen 4x volt. A mama vigyázott rá. Olyan, hogy csak az egyikünkkel van gyakrabban fordul elő( persze ebből kivétel mikor az apja dolgozik vagy suliban van). Az apja is szokott elmenni a barátaival én is ha adódik vmi. Most hétvégén moziba megyek a barátnőimmel.
2018. jún. 6. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

2 éves, heti 2x jönnek nagyszülők ilyenkor általában leviszik játszótérre ők, vagy magukhoz, ez 1-2 óra, aztán heti 1x átmegy délután pár órát szintén egyik nagyszülőjéhez míg mi kettesben vagyunk, vagy csak dolgunk van, de ez azért néha kimarad, nem rendszeres.

Havi 1x szoktunk vagy beülni meginni valamit, vagy moziba menni, vagy étterembe, ez délutántól fürdés utánig program.

Ciki nem ciki, egy barátnőm van, de ő is kisgyerekes,dolgozik, elfoglalt ritkán találkozunk. Férjem külön nem jár haverozni.

2018. jún. 6. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Minimálisat. Hetente, kéthetente (de van, hogy egy hónapig nem megyek), egyedül megyek vásárolni. Max. 2-3 óra.

Férjem ugye dolgozik, így eleve napi 9-10 órát külön van, ezen felül nem jár el, max. kéthavi egyszer.

Nincs egyikünknek sem igénye több elmászkálásra.

Viszont aludni szeretnénk végre egyhuzamban, megzavarás nélkül 8-10 órát.

2018. jún. 6. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:

2.5 éves és 10 éves gyerekeink vannak. Addig távol vagyunk, amíg dolgozni vagyunk, én heti egyszer egy estét, illetve szombat délelőtt tanfolyamon vagyok (ennek hála az égnek mindjárt vége).

Férjem kb. kéthetente eljár vasárnap, ő korán reggel megy el, és kb. 4-5 felé ér haza ilyenkor.

Plusz persze időnként beesik valami program, pl. baráti társaságban szülinap, vagy egy-egy koncert, de ez ritkább.

2018. jún. 7. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!