Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan segíthetnék a testvérem...

Hogyan segíthetnék a testvéremnek? (petesejt, béranyaság? )

Figyelt kérdés

32 éves nő vagyok, a bátyám 38 éves és házas. A feleségével évek óta gyereket szeretnének, de nem jött össze. Hosszas vizsgálatok után kiderült, a felesége nem termel életképes petesejtet, a megfoganásra semmi esély.

Bármit megtennék, hogy segítsek nekik. Van valamilyen lehetőség?

Ha jól tudom, a petesejt donáció kizárva, hiszen testvérek vagyunk... mindenki érti. Ráadásul nekem nincs gyerekem sem, az meg a magyar törvények szerint feltétel.

Béranyaság nem legális, ugye?

Külföldön van valami esélyünk? Bármi. Az anyagiak nem jelentenének problémát. Az örökbefogadás is szóba jöhet, de először végig szeretnénk menni azokon az opciókon, ahol legalább a tesóm biológiailag az apja lehetne a gyereknek.

Köszi, ha tudtok valamit írni.

2018. jún. 4. 20:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%
Itthon azért nem engedélyezett,mert visszaélnének vele.Lenne az a réteg,akik súlyos pénzekért rendszert csinálnának belőle.
2018. jún. 4. 21:03
 12/29 anonim ***** válasza:
77%

Nem segíthetsz a testvérednek, el kell fogadni.

Ők segíthetnek magukon, pl. egy gyermek örökbefogadásával.

2018. jún. 4. 21:05
 13/29 A kérdező kommentje:

Gratulálok annak, aki zöld kezet nyomott a hatos kommentre.

A többieknek köszönöm a választ.

A segítség jelenleg az is lehet, hogy érdeklődöm, tanulmányozom a témát.

2018. jún. 4. 21:10
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
Sokan jarnak Magyarorszagrol is Csehorszagba petesejtert. Talan ez egy opcio. [link]
2018. jún. 4. 21:15
 15/29 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem. Ha nem tanácsolják a gyerek kihordását, akkor minek a petesejt?
2018. jún. 4. 21:16
 16/29 A kérdező kommentje:

Mert ezt még vizsgálják, így nem dobtuk el ezt az opciót sem.

Köszi a linket!

2018. jún. 4. 21:20
 17/29 anonim ***** válasza:
70%
Őszintén, én azt tanácsolom, maradj ki ebből. Akkor tegyél valamit, ha kérnek rá. Lehet, hogy segíteni akarsz, de ebben a helyzetben engem borzasztóan zavarna egy intézkedő sógornő, akinek nincs köze a dologhoz.
2018. jún. 4. 21:23
 18/29 A kérdező kommentje:
Ők vontak bele. A tesóm a legjobb barátom, és a sógornőmmel is nagyon jó a viszonyom. Kiöntötték a szívüket, de még se ők se én nem tudunk sokat erről. Most meg ülök itthon és azon agyalok, hogy én tudok-e segíteni. Nem. Ez világos. Nyilván minden döntés az övék, de tudni akartam, hogy van-e valami, amit tehetek, mert tőlem ők is szívesebben fogadnák, mint egy idegentől.
2018. jún. 4. 21:29
 19/29 anonim ***** válasza:
70%
Ukrajnában megcsinálják nekik pár millióért, ott jók a feltételek, a béranyának nincs joga a babára.
2018. jún. 4. 22:03
 20/29 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2018. jún. 4. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!