Melyik gyerekedet szereted a legjobban?
Figyelt kérdés
2018. jún. 2. 16:37
11/14 anonim válasza:
Jajj utolsó, ez olyan aranyos. :) :)
Mindhámat egyformán szeretem.
12/14 anonim válasza:
Ez az alvós sztori tényleg aranyos,nekem is tetszik:)
Mindegyikőjüket másért szeretem de ugyanúgy.
13/14 anonim válasza:
Máshogy szeretem őket, de ugyanannyira. Nem is lehetne ugyanúgy szeretni őket, a nagy már 11 éves lesz, a kicsi 2 múlt, egészen másfajta szeretetet igényelnek. De mindkettőjüket imádom :) Még akkor is, ha időnként kiidegelnek :D
14/14 anonim válasza:
A fiam 19 a lányom 12 a kicsi fiú 1 éves.
Teljesen máshogy szeretem öket.A nagy szinte felnött a lány kiskamasz a pici egy cukiságbomba.
Ugyan annyira de másért/máshogy szeretem öket.
Amikor a fiú kamaszodott hát nem ő volt a kedvencem...most a lánnyal kezdődik...szerintem a gyereknevelésnek az a legnehezebb időszaka. De ha felbosszantanak sem szünik meg a szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!