Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek az normlalid ha a...

Szerintetek az normlalid ha a ferjem 2-3x iszik van hogy kemenyen berug, vagy hogy csak 5-5sort iszik. Az apja mondja neki hogy gyere igyunk, gyulolom az apjat.33hetes kismama vagyok, nagyon elegem van. Tulregalnam?

Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 20:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem normális,de sajnálni nem tudlak, hisz írod is, hogy az előtt is előfordult ilyen mikor még nem voltál terhes. Ezt főzted, most edd meg. A gond viszont az, hogy a gyerekkel is jól kiba.sztál...
2018. jún. 1. 09:53
 22/27 anonim ***** válasza:
CSAK 5-5 sör? Már ez se normális, de ha ez neked "csak" kategória, akkor ez sem normális.
2018. jún. 1. 10:23
 23/27 A kérdező kommentje:
5-6ot akartam.
2018. jún. 1. 10:39
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy fokkal nem jobb, ne haragudj. Az 2.5/3 liter. Más annyi vizet iszik egész nap :o
2018. jún. 1. 10:48
 25/27 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél, hogy a szülésre is részegen kísérjen?
2018. jún. 1. 11:37
 26/27 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Menekülj onnan sos. Miért gondolod, hogy változni fog? Az alkoholista mindig az marad. Hogy a nyavajába szülhetsz neki?

32 évig hallgattam ezt, többet nem iszok, megváltozok. Aztán meghalt az anyám. Apám azóta is iszik..

2018. jún. 1. 14:14
 27/27 anonim ***** válasza:

Megérdemled, de mondd csak, miért kell elcs.szni egy gyerek életét is?

MErt az hogy te hülye ostoba vagy, és önként vele vagy, egy dolog, de egy ártalan embert miért kényszerítesz rá?

2018. jún. 1. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!