Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek az normlalid ha a...

Szerintetek az normlalid ha a ferjem 2-3x iszik van hogy kemenyen berug, vagy hogy csak 5-5sort iszik. Az apja mondja neki hogy gyere igyunk, gyulolom az apjat.33hetes kismama vagyok, nagyon elegem van. Tulregalnam?

Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 20:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%

Évekig hallgattuk ezt a hülye dumát, hogy: "jaj megváltozom", aztán kezdődött minden előről.

Tényleg ne áltasd magad kérdező, ha ez rövid időn belül nem oldódik meg, akkor költözz el, mert gondolom a gyerek meg a te jövőd nem akarod tönkretenni.

2018. máj. 31. 21:00
 12/27 A kérdező kommentje:
Es nem is ijesztette meg hogy otthagytatok?
2018. máj. 31. 21:02
 13/27 anonim ***** válasza:
92%

Ismet egy atgondolt, felelossegteljes gyerekvallalas.

Egy alkoholista soha nem valtozik. Szulhetsz barmennyit, akkor sem.

2018. máj. 31. 21:19
 14/27 anonim ***** válasza:
98%
10 évig hallgattam minden bepialasa után, hogy több ilyen nem lesz,meg minden pofon után is amit részegen adott, hogy többet ő soha, nem is érti mi történt, hogy ilyet tett.De mert ez meg az úgy nézett rá és meghívta..ok a pialasra mindig volt.Soha nem ő hanem más tehetett róla.10 év alatt 5* hagytam ott.Mindig fogadkozott.Volt, hogy kibírta 1honapig aztán kezdődött minden előről.Az anyja szerint majd ha szultem volna gyereket megváltozott volna.Aha😂Elvaltunk.O azóta is vedel én meg mással boldog vagyok.Biztos nem vállaltam volna ilyen embertől gyereket..gondolj bele milyen jövőt adsz neki?
2018. máj. 31. 21:30
 15/27 anonim ***** válasza:
76%

www.addikt.hu

A függők hozzátartozóiról szóló cikkét is érdemes elolvasni. TApasztalatból írja, "rablóból lett pandúr".

2018. máj. 31. 21:49
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem ijesztette meg, nem volt ott már sok ész.

Én gyerekként voltam benne majd 20 évig.

2018. máj. 31. 21:59
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen embertől nem vállalnék gyereket. Ezek soha nem változnak meg,ha meg mégis az nagyon, de nagyon ritka. Én a helyedben messzire elkerülném. A gyermek ezt fogja látni,hogy az apja egy életképtelen alkoholista a nagypapával karöltve...
2018. máj. 31. 21:59
 18/27 anonim ***** válasza:

😂 És te ennek szülsz gyereket? Minek háborogsz, ha tudtad, hogy ilyen?

Ennyire nem kellhet a gyerek, hogy bármi áron, bárkivel felcsináltatjátok magatokat, aztán meg megy a csodálkozás, hogy a csávó egy paraszt!

2018. jún. 1. 05:47
 19/27 anonim ***** válasza:
Igényes embernek szülsz....
2018. jún. 1. 06:48
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem, nem normális, ahogy te sem vagy normális, hogy ezek ellenére szülsz neki!
2018. jún. 1. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!