Az önringatás meddig normális?
A kicsim 2 évesen kezdte el, amikor bölcsibe került. E hónapban kiírattuk,mert a nyarat szeretnénk együtt tölteni. Szeptembertől egyèbkènt is kezdi az ovit.
A gond,hogy minden este elalvás előtt fogja a kis mackóját,szinte a fejébe húzza és ringattja magát,jobbra-balra. Az autizmus nem áll fenn nála. Szellemileg sem lehet semmi probléma, mert mindent időben csinált. Nincsen lemaradva sem, talán annyiban,hogy nem teljesen beszél folyékonyan, de ragoz és mondatokat alkot.
Áprilisban töltötte a 3-at. Érdemes szakemberhez fordulni?
Az én exem is így aludt el, már 30, még mindig.
Ilyenkor nem lehet hozzáérni, mert kijön a ritmusból és nem tud elaludni, ideges lesz.
Szerintem ez rémes szokás, rosszabb, mint mondjuk a körömrágás, én legalábbis nem bírtam, hogy nem érhetek a páromhoz alváskor, összebújós alvásról pedig szó sem lehetett.. Ha elhagyja, mire mással aludna, akkor semmi gond, de 20 éves berögződést sokkal nehezebb elhagyni, mint egy párévest. Majd 7 éves korában térjetek vissza erre szerintem.
Kedves Kérdező!
Nálunk is aktuális most az önringatás, 22 hós fiú. Én is azon stresszelek, hogy elmúlik-e majd! Nálatok elmúlt ez a fajta altatás? Nálunk a rácsos ágyban a háttámlába ceri a fejét alváshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!