Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az önringatás meddig normális?

Az önringatás meddig normális?

Figyelt kérdés

A kicsim 2 évesen kezdte el, amikor bölcsibe került. E hónapban kiírattuk,mert a nyarat szeretnénk együtt tölteni. Szeptembertől egyèbkènt is kezdi az ovit.

A gond,hogy minden este elalvás előtt fogja a kis mackóját,szinte a fejébe húzza és ringattja magát,jobbra-balra. Az autizmus nem áll fenn nála. Szellemileg sem lehet semmi probléma, mert mindent időben csinált. Nincsen lemaradva sem, talán annyiban,hogy nem teljesen beszél folyékonyan, de ragoz és mondatokat alkot.

Áprilisban töltötte a 3-at. Érdemes szakemberhez fordulni?

2018. máj. 30. 22:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%

Ringasd el magad.

Ringasd el magad.

Ha senki nincs, ki elringasson,

Ringasd el magad.

2018. máj. 30. 22:10
 2/21 A kérdező kommentje:
Igazán szellemes de nem éppen erre gondoltam..:)
2018. máj. 30. 22:13
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Addig normális, amíg csinálja.

Miért kell mindenből problémát csinálni?

2018. máj. 30. 22:17
 4/21 A kérdező kommentje:
Jah nem én problémázom ezen csak megjegyezték a bölcsiben. Én sem értem hogy ha valaki kisse "egyediesen" alszik el még abba is belekötnem..csak más furcsaságot se én se más nem vesz észre. Sőt inkább dicsérik...csak kicsit megijesztett ez a dolog,hogy mrgjegyezték.
2018. máj. 30. 22:21
 5/21 anonim ***** válasza:
89%
Ha egész nap ezt csinálná, az lenne baj. De miért zavar, hogy így altatja magát? Más meg a takaró csücskét birizgálja.
2018. máj. 30. 22:22
 6/21 A kérdező kommentje:

*Belekötnek

*Megjegyezték

Bocs elírtam..

2018. máj. 30. 22:22
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem egész nap,csak alvásnál. Engem nem zavar amúgy, csak amint írtam, hogy a bölcsi megjegyezte és aggaszt kicsit a dolog, ezért írtam ki kérdésnek. De ha nem gond akkor nem aggódom tovább.
2018. máj. 30. 22:25
 8/21 anonim ***** válasza:
94%
Jaj, szóval ezt észrevételezték'. Azt bezzeg sosem vették észre mikor-, ki bántotta gyereket! Bocs az offért, de sok a rossz tapasztalat.
2018. máj. 30. 22:26
 9/21 A kérdező kommentje:
Igen amúgy. Teljesen megértelek. Sajnálom a rossz tapasztalatokat.Mindenkinek van valami "stikkje", nem értem én sem,hogy a fontos dolgokról nagy hallgatás van, egy ilyenbe meg belelötnek..
2018. máj. 30. 22:30
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom meddig normális de nekem unokatesòm még 10 évesen is így aludt el. Semmi baja egyébként, azòta felnőtt normális életet él.
2018. máj. 30. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!