Normális hogy még a 3 órát sem bírja ki a következő evésig?
Figyelt kérdés
Lányom 3 hetes. Nappal 2,5 óránként eszik. Olyan 60 70 ml-t eszik egyszerre. Amikor nekiáll enni hallom ahogy korog a gyomra és megy le neki a tápszer. 4130 gr 3480 al született.2018. máj. 3. 13:05
1/4 anonim válasza:
Amit hallasz az a levegő amit lenyel, nem gyomorkogas.Ha tápszer és akkor a 2,5 óra meg bele fér ha anyatejes etetheted akár gyakrabban is.
2/4 anonim válasza:
Tök normális. Az enyém 1,5-2 óránként éhes.
3/4 anonim válasza:
Néha én se bírok ki 3 órát, pedig 25 éves vagyok :)
4/4 anonim válasza:
Az én kislányom volt ,hogy másfél óra után lett újra éhes viszont ő tényleg nagyon sok levegőt is nyel .Egy héttel idősebb a te gyerkőcödnél de még most is van,hogy rövidebb idö alatt kel fel enni (esténként van ,hogy 5 órát végig alszik de van ,hogy csak 2 t.) Bár ő anyatejes .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!