Ha sokat alszik a 8 hetes babám az valami bajt jelezhet beteg? Minden evés közben elalszik és utánna a következö evésig és csak 100-140et eszik eddig 180volt az adag (anyatejes), és csak 4-5 ször eszik. Mitöl lehet?
Az én babám 8 hetesen szinte csak evett, aludt, azóta is jó alvókája van, most 6 hónapos és még mindig alszik napi 15-16 órát, és makk egészséges. Ja és soha nem ette meg azt a mennyiséget amit a könyvek előírtak. Ő is pont ennyivel született és most 8 kg 20 dkg, tehát nem duplázta meg a szülétési súlyát. Szépen egyenletesen gyarapszik. Kiegyensúlyozott nyugodt baba. Szerintem ne aggódj, de ha aggaszt, egy telefont megér a gyerekorvosnak, aki lehet, hogy javasol egy vér vagy vizelettesztet. Csak hogy te is megnyugodj.
Jó babázást
szija! egy barátnőm egy: babája 3 hónapos koráig csak evett és aludt és ezt másoktól is hallottam. Nekem is voltak más jellegű evés gondjaim, pl nálunk a 140 nem nagyon van meg. A lényeg szerintem: ha ébren van, akkor boldog és kiegyensúlyozott legyen, gyarapodjon min 100-120 gr-ot hetente és kakiljon rendesen. hogy megnyugodj, javaslom hogy egy szoptatási tanácsadót hívj fel, nekem sokat segítettek: [link]
Ne aggódj, az nagyon jó ha egy baba jól tud aludni, mert kipiheni magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!