Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek ha 1 éves gyermek...

Mit tennétek ha 1 éves gyermek mellett kiderülne hogy beteg súlyos beteg vagy?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindent elkövetnék a gyógyulásom érdekében, közben nevelném a gyerekemet, hogy ebből az egészből minél kevesebbet vegyen észre.
2011. márc. 21. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Tyűűű, ez nem egyszerű kérdés. Nem tudok belegondolni, hogy mennyire lennék erős, bár ez attól is függ, hogy mi az a betegség.

Egy ismerősöm sajnos mire megtudta, hogy hasnyálmirigyrákja van, már nem tudtak rajta segíteni, ezt meg is mondták neki. Pár hónap alatt teljesen áttétes lett mindene, csontsoványra lefogyott, és anyukája kezei között halt meg. 7 éves kisfiút hagyott maga után. Az utolsó időkben anyukájánál lakott, hogy a gyerek ne nézze végig a szenvedését.

2011. márc. 21. 16:01
 3/8 Tinker Bell ***** válasza:

Valóban nehéz kérdés. Sok mindentől függ! Hogy mennyire súlyos betegség, hogy mennyire gyógyítható, mennyiben korlátol bármiben is.

Persze az ember próbák erős maradni, de egyszer úgy is kiborul és azt már nem lehet titkolni!

Biztosan több időt töltenék a szeretteimmel.

De erre így nehéz válaszolni, pontos meghatározás nélkül.

2011. márc. 21. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindent megtennék a gyógyulásért, és a végsőkig harcolnék. Rák esetén olyan utakat keresnék, amelyek messze vannak a hagyományos orvoslástól, elmennék a Pilisbe a shaolinokhoz, ők sok olyan beteget gyógyítottak már meg, akikről az orvosok is lemondtak már. Ha pedig ezek ellenére sem lehetne segíteni rajtam, úgy élnék, hogy minél többet adjak magamból a kicsinek, amíg csak lehet. Írnék neki egy naplót, hogy legyenek emlékei, ha majd nagyobb lesz, és arra ösztökélném Apát, hogy a kicsi érdekében minél hamarabb igyekezzen tovább lépni, ha én már nem leszek. Ha már elég nagy lenne a gyerek, hogy értse, mi történik, akkor sokat beszélgetnék vele, nem csapnám be, igyekeznék megértetni vele, hogy mi fog történni, és próbálnám természetesen kezelni a dolgot, amennyire csak lehet.
2011. márc. 21. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A végsőkig bizakodnék,kitartanék és minden porcikámmal azon lennék,hogy lássam felnőni a gyerekem....

Aztán ki tudja,hogy hogyan kezelném a dolgot,ilyenkor az ember szája nagy és mikor benne van meg ki tudja,hogy viselné!

Bár én alapból optimista beállítottságú vagyok!

2011. márc. 21. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
mindjárt elsirom magam,ha erre gondolok,én inkább nem is nyilatkozok ez ügyben,én elég érzékeny tipus vagyok ,és a fiam is az,rettentö anyás.ilyeneken nem gondolkodok,mert lehet öngyilkos lennék fogalmam sincs
2011. márc. 21. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
miért kérdezed?van olyan akit ismersz és beteg?
2011. márc. 21. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Ugyanazt, mint a többiek. Bár pontosan megmondani úgysem lehet, de egy biztos, sosem omlanék össze előtte!

Minden pillanatot átélnék, ha meg is rövidíti az együtt töltött közös idő hosszát, de igyekeznék erőmhöz mérten a legszebb emlékeket nyújtani neki.

Inkább emlékezzen arra, hogy csodás fél évet töltöttünk együtt, mint arra, hogy egy évig szenvedtem.

Akármekkora is lenne, természetesként kezelném a dolgot, és én is írnék neki naplót.

2011. márc. 21. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!