Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért sír a lányom ha meglátja...

Miért sír a lányom ha meglátja hogy ölelgetem a férjem és hozzábújok?

Figyelt kérdés
Meglátja a lányom és mindig sír. Alig tudom megnyugtatni. Már csak akkor merem ölelgetni amikor alszik a lányom. 3 éves
2018. máj. 30. 16:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen időszak mikor az apával ölelkezésre nem tetszéssel reagált a fiam :D olyan 3 éves kora körül. Meg az asztalnál sem ülhettem apa mellé őt közénk kellett tenni :) ezt ráhagytam, legyen neki is döntése, de ölelkezni ugyanúgy szoktunk és mindig mondtam neki, hogy apát is kell szeretni. Már nem zavarja, sőt ő is sokkal jobban kezd bújni az apjához. Előtte nagyon anyás volt, mostmár este simán odabújik apához is amíg fürdök, vagy ha gondja van apa is megvígasztalhatja.
2018. máj. 31. 06:41
 12/12 anonim ***** válasza:

A kisfiam egy időben attól is sírva fakadt, ha puszit adtam az apjának. Szerintem van az a kor, amikor még nem értik, hogy a szeretetet meg tudja az ember osztani. Ha az apját szeretem, akkor őt közben nyilván nem, tehát ne puszizkodjunk, ölelkezzünk, mert az csakis neki jár, mert különben őt ki fogja szeretni?

Majd kinövi. Ölelkezzetek néha hármasban ;)

2018. máj. 31. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!