Légzésfigyelőt szerintetek érdemes venni?
Figyelt kérdés
Annyi érvet és ellenérvet hallunk, hogy nem igazán tudjuk eldönteni. Szóval szeretnék még véleményeket gyűjteni ezzel kapcsolatban.2018. máj. 26. 18:54
21/25 anonim válasza:
Nem kotozkodeskepp , de ha ott besullyed a matrac, a gyerek alatt nem ? Milyen matrac az?
22/25 anonim válasza:
A légzésfigyelő max fél évig használható, mert akkorra a baba többnyire eléri a 8kg-ot, és már nem megbízható a készülék. Ha korababa, dohányoztok, állat van a lakásban, vagy a családban volt már ilyen, akkor menj biztosra és vegyél. Nekünk volt, bár egyik se állt fent nálunk. Annyiban bizonyult hasznosnak, hogy a lámpa villogásból látszik, mennyire alszik mélyen a baba. Amúgy évente 0,002 a csecsemő halandóság magyarországon. Ha nem érvágás, és aggódsz, akkor vedd meg. Amúgy meg legyen felesleges ;)
23/25 anonim válasza:
Egy lapos angel care-em van, a kiságy közepére téve. 8 hónapos mászó gyerek mellett sincs téves riasztás, nem érzékelés. Sőt, nekünk babaöblünk van. Ha csak a kezem átteszem a gyerek matracára már engem is érzékel. Én azt vallom csak egy alkalom elég mikor nincs és kéne. Húgom kisfiának 2x mentette meg az életét.
24/25 anonim válasza:
Nincsenek ellenérvek. Akkor kell örülni, ha feleslegesnek bizonyult. Szerintem ennek kéne az egyik leginkább alapdolognak lennie. Ezerszer fontosabb pl a zenélő forgónál, a pihenőszéknél, de még a babakocsinál is, mivel életet menthet.
Nekünk pelenkára csíptethető volt, mert sokszor az ágyunkban aludt a fiam. Soha nem volt téves riasztás.
25/25 anonim válasza:
22- es , Össze-vissza beszélsz, semmi köze a légzésfigyelőnek ahhoz hogy hány kilós a gyerek. Kettő éves korig van bölcsőhalál késői bölcsőhalál neven ( Late SIDS) nézz csak utána. És mi a jó fene köze van ahhoz, hogy van-e valakinek kutyája?? Normális vagy??? Értem hogy sötét vagy de ne híreszteld az ostobaságot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!