Légzésfigyelőt szerintetek érdemes venni?
Halott gyereket akarsz , vagy élőt? Ennyi rá válasz.
Gyerekkórházban dolgozom, soroljam hogy hány gyerek hal meg bölcsőhalálban?
Nem tudok elképzelni olyan érvet, ami a légzésfigyelő ellen szól. Ártani még nem ártott senkinek.
Nálunk soha nem volt téves riasztás, maximum annyi, hogy elfelejtettük kikapcsolni, amikor kivettük a gyereket.
Gondolom,akik lepontozták a válaszokat,úgy gondolják, "mi is felnőttünk ilyen kacatok nélkül"...
Számomra az egyetlen hátrány,hogy hiába kemény a matrac, a két lap között akkor is megtörik. Igyekszem úgy fektetni,hogy a lába kerüljön oda.
Kérdező,
Három ismerősödről írtál. Náluk nem lett baj ( eddig ... , de a 2 eves is halott lehet reggelre !! ) de ez nem statisztikai adat. És ide sem azok fognak írni akiknek bölcsőhalálban meghalt a gyerekük, mert azok most a pszichiátrián fekszenek megőrülve.
Nem is értem , hogy merül fel valakiben egy ilyen kérdés. Életet menthet, neked ennyi nem elég? Adjunk hálát, hogy feltalálták ezt az eszközt és annyival is kevesebb gyerek hal meg ebben a szörnyűségben!
angelcare még akkor is érzékelt nekünk mikor a pelenkázóra tettem a gyereket, és egylaposunk volt.
Azon kívül, hogy pénzt kell kiadni rá, mi az ellenérv?
Én biztosan megvenném. Lehet, hogy xy nem vette meg, de én nem kockáztatom meg, hogy meghalljon a gyerekem.
Ez az egyetlen dolog, ami nem szabadna, hogy kérdés legyen.
14-es vagyok!
Nekünk sem riasztott tévesen,hanem a matrac a két lap között szemmel láthatólag "besüllyed". Tehát átérződik a légzésfigyelő lapja!remélem,érthetően írtam 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!