Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Légzésfigyelőt szerintetek...

Légzésfigyelőt szerintetek érdemes venni?

Figyelt kérdés
Annyi érvet és ellenérvet hallunk, hogy nem igazán tudjuk eldönteni. Szóval szeretnék még véleményeket gyűjteni ezzel kapcsolatban.

2018. máj. 26. 18:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
64%

Halott gyereket akarsz , vagy élőt? Ennyi rá válasz.

Gyerekkórházban dolgozom, soroljam hogy hány gyerek hal meg bölcsőhalálban?

2018. máj. 26. 22:29
 12/25 A kérdező kommentje:
A környezetünkben 3 baba született az elmúlt 1 évben, mind a 3 szülő váltig állítja, hogy felesleges, az egyikük 2 nap után ki is vette a kiságyból, mivel szerinte ha elmozdul a baba csak feleslegesen riogatja őket. A másik család szintúgy eladta kb 2 hét után, a 3. meg alapból nem is vett. Nyilván nem az ő véleményük után döntünk, ezért is tettem fel a kérdést, mivel több kisgyerekes családot nem tudunk megkérdezni.
2018. máj. 27. 07:19
 13/25 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudok elképzelni olyan érvet, ami a légzésfigyelő ellen szól. Ártani még nem ártott senkinek.

Nálunk soha nem volt téves riasztás, maximum annyi, hogy elfelejtettük kikapcsolni, amikor kivettük a gyereket.

2018. máj. 27. 08:29
 14/25 anonim ***** válasza:
62%

Gondolom,akik lepontozták a válaszokat,úgy gondolják, "mi is felnőttünk ilyen kacatok nélkül"...

Számomra az egyetlen hátrány,hogy hiába kemény a matrac, a két lap között akkor is megtörik. Igyekszem úgy fektetni,hogy a lába kerüljön oda.

2018. máj. 27. 08:49
 15/25 anonim ***** válasza:
62%
14: nekünk kétlapos angelcare volt, sosem riasztott tévesen, a kiságy legszélét is érzékelte. Volt, hogy úgy mentem be a gyerek szobájába, hogy a fejrésznél volt keresztbe összekuporodva, egyik lapon se feküdt, és mégis.
2018. máj. 27. 08:53
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

Három ismerősödről írtál. Náluk nem lett baj ( eddig ... , de a 2 eves is halott lehet reggelre !! ) de ez nem statisztikai adat. És ide sem azok fognak írni akiknek bölcsőhalálban meghalt a gyerekük, mert azok most a pszichiátrián fekszenek megőrülve.

Nem is értem , hogy merül fel valakiben egy ilyen kérdés. Életet menthet, neked ennyi nem elég? Adjunk hálát, hogy feltalálták ezt az eszközt és annyival is kevesebb gyerek hal meg ebben a szörnyűségben!

2018. máj. 27. 10:25
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, akinek tévesen riaszt az meg olvassa már el a használati utasítást, hogy nem az ágyrácsa kell rakni, hanem a rácsra kell rakni egy lécet, és arra.
2018. máj. 27. 10:26
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

angelcare még akkor is érzékelt nekünk mikor a pelenkázóra tettem a gyereket, és egylaposunk volt.

Azon kívül, hogy pénzt kell kiadni rá, mi az ellenérv?

Én biztosan megvenném. Lehet, hogy xy nem vette meg, de én nem kockáztatom meg, hogy meghalljon a gyerekem.

Ez az egyetlen dolog, ami nem szabadna, hogy kérdés legyen.

2018. máj. 27. 13:00
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok!

Nekünk sem riasztott tévesen,hanem a matrac a két lap között szemmel láthatólag "besüllyed". Tehát átérződik a légzésfigyelő lapja!remélem,érthetően írtam 😊

2018. máj. 27. 13:27
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
14-es, akkor vacak a matrac. Ha az a fél centis lap megtöri, akkor a 9-10 kilós gyerek alatt hogy fog besüppedni?!?
2018. máj. 27. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!