Már rengeteg kérdést olvastam itt az oldalon, hogy 18-19 éves lányok mennyire szeretnének babát, tervezik. Valóban bele gondolnak ők mennyire komoly felelősség egy baba?
Minket anyagilag nem támogattak. Amikor lett annyi spórolt pénzünk hitelre vettünk lakást. Autónk a nászajándékból összejött pénzből lett.
25 évesen tudtuk mit akarunk és aszerint cselekedtünk.
19
A korom számít a legkevésbé, bár tény, hogy 20-on évesen is koravénnek mondtak:D
Viszont a kérdés kiírását nem a korom ,,vezérelte" hanem belegondoltam, hogy megyek a falnak, ha a lányom 18 évesen vagy a fiam 19 évesen bejelenti netán, hogy ők most babaprojektben utaznak...
Igen, ismerek fiatalokat.Külföldön éltünk párommal 5 évet.20-as fiatalok szerettek mert érdekelt amit gondolnak a világról, ahogy látják és biztattam őket, hogy harcoljanak valamiért amit igazán szeretnének.De ők évekre előre tervezték magukat kint, hogy majd aztán ha haza jönnek legyen egzisztencia a hátuk mögött, rengeteget dolgoztak,dolgoznak a jövőjükért nyilván nem a felső 10 ezerből érkeztek, sokszor a szülőket támogatták..stb..stb..
Ők jobb életet akartak ,jó házat,jó autót, majd jó párt és közös bulikat és aztán gyerekeket.
Illetve van pár olyan fiatal akiket itthon ismertem már meg.Ők már egy más világ.Apa vegye meg az autót, házat és jó tanulok,mert különben melózni kellene menni, de legyen olyan munkám ahova nem kell korán kelni és legyen jó pasim,nőm aki menő...stb..stb..
Kövezzél meg, de amíg ez a gondolkodásmód, addig szerintem nem lennének jó szülők..
21
A 25 évbe már bőven belefér a baba.A legtöbb fiatal aki itthon él, tényleg csak kölcsönből tud támogatás nélkül lakást, házat venni.
Valóban a 18-19-re gondolok.Mikor valaki épp csak kimaradt gimiből vagy még ki se maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!