Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy ekkora...

Mi az oka annak, hogy ekkora a tudatlanság teherbeesés téren?

Figyelt kérdés

Fiatal gyermektelen nőként számomra elképesztő, hogy nők akik gyereket akarnak/várnak ennyire buták legyenek.

Például hogy azt hiszik egy combzsibbadás vagy egy hasmenés, fehér folyás is terhestünet.

Menstruáltnak és megkérdezik hogy terhesek e. Vagy késik már nekik x ideje, és ahelyett hogy tesztelne, inkább itt tippeltet hogy terhes e...

Mi lehet az oka, hogy egyre több zöldségeket hordanak össze a jövendőbeli anyukák?

2018. máj. 22. 11:13
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
79%

Idéznék Hofi Géza egyik kabaréjából, pont idevágó.

"Miskolci szakközépiskolás lány kérdezi:Abban az ágyban, amelyikben előzőleg nemi életet élt, na most ott abban az ágyban ő terhes maradhat-e?

Valami doktor úr válaszolt neki:Igen terhes maradhat, csak nem az ágytól."

És ez már kb.30 éves kabaré.Sokkal több szellemi fejlődés nem történt azóta sem.

2018. máj. 24. 10:11
 32/33 anonim ***** válasza:

En teljes mertekben megertelek kerdezo, hasonlo kerdest tettem mar fel, de ott leginkabb en kaptam az ivet, hogy kussoljak, sosem volt gyerekem, nem voltam terhes mit tudhatok en huszas eveim elejen az anyasagrol (a kerdesem arrol szolt, miert van ennyi hulye no akik tojcsis nyakot talalnak a bugyijukon meg pocaklakonak hivjak a gyerekuket). Aztan privat beszelgetesbe elegyedtem egy Anyukaval, megosztottam vele, hogy ket vetelesen vagyok tul, mikor terhes lettem vartam es orultem a gyermekeimnek, de sajnos ido elott el is bucsuzhattam toluk. Akkor mar sokkal emberibb hangnemben irtunk, es o is elismerte, hogy agyrem ami itt megy... es sokszor nekem is ez a tudat borzaszto, hogy majd a fiam/lanyom ilyen szulok gyerekeivel kell egy oviba/suliba jarnom. Akik tulfeltik a sracaikat meg mindenfele idiota becenevekkel latjak el oket.. anno par eve olvastam itt egy kerdest ahol arrol erdeklodott a leendo edesanya, hogy ha az ablakbol nezi a tuzijatekot arthat e "babonak". Olyan istenesen befejeltem a klaviaturat, hogy ilyen nincs. Es ez csak a jeghegy csucsa, miota terjed az internet, szinte mindenki szamara elerheto az elborult kerdesek szama is egyenesen aranyosan novekedett.

Ja es aki azt mondja, hogy a sok csalodas meg probalkozas veszi el a nok agyat, azok engedjek meg, hogy megosszak egy rovid tortenetet. Baratnom 7 evet vart a gyermeke erkezesere ebbol 5 ev telt el aktiv probalkozassal. Soha nem eszlelt magan mindenfele "terhes tunetet", az elso jel a menstruacioja elmaradasa volt, aztan felkereste a nogyogyaszat, majd mikor a doki megallapitotta, hogy minden rendben nagy volt az orom es a boldogsag. Nagyon akarta azt a gyereket, minden nap eszebe jutott milyen jo lenne ha vegre sikerulne osszehozni, megis megmaradt a jozan esze... terhesen lakast ujitott fel, tanult, olvasott, biciklizett, szexelt, jokat evett es most az 5 honapos kisfiaval es a ferjevel boldogabb, mint valaha. Ja es ragozott! Meg a combja se zsibbadt!

2018. máj. 24. 23:56
 33/33 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem hozzád hasonló okoskodók ezerszer rosszabbak, amúgy.
2018. máj. 25. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!