Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy ekkora...

Mi az oka annak, hogy ekkora a tudatlanság teherbeesés téren?

Figyelt kérdés

Fiatal gyermektelen nőként számomra elképesztő, hogy nők akik gyereket akarnak/várnak ennyire buták legyenek.

Például hogy azt hiszik egy combzsibbadás vagy egy hasmenés, fehér folyás is terhestünet.

Menstruáltnak és megkérdezik hogy terhesek e. Vagy késik már nekik x ideje, és ahelyett hogy tesztelne, inkább itt tippeltet hogy terhes e...

Mi lehet az oka, hogy egyre több zöldségeket hordanak össze a jövendőbeli anyukák?

2018. máj. 22. 11:13
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
44%

Először is a világon minden lehet terhességi tünet, más kérdés, hoyg azokat szokás annak tartani, amik a nagy többségnel előfordulnak. Másodszor menstruáció mellett is előfordulhat terhesség.

Harmadszor talán problémát okoz neki egy teszt vásárlása.

Engem jobban irritál az az ember, aki mindenbe bele köt ők nelku

2018. máj. 22. 11:19
 2/33 anonim ***** válasza:
45%
Mert nem voltak még terhesek? Hall az ember minden féle információt, ha érdekli elraktározza. Vannak tévedések, amiket egy-egy anya mond, aki meg nem tudja elhiszi, vagy félre értheti. Örülj inkább magadnak, ha ennyire okos vagy, hogy ennyire tudsz mindent olyan dologról, amiről semmi tapasztalatod. Majd lesz pofára esés, ha te is teherbe esel... 😀
2018. máj. 22. 11:25
 3/33 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos nem csak a teherbeesés terén tudatlanok sokan, hanem úgy általánosságban.
2018. máj. 22. 11:26
 4/33 A kérdező kommentje:
Magam is próbálkozós időszakban vagyok, de eszem ágában sincs pl egy combzsibbadásból terhességre következtetni :)
2018. máj. 22. 11:27
 5/33 anonim ***** válasza:
43%
Pedig simán lehet az is terhességi tünet. A te terhességedé. Katinak nem zsibbad, ellenben izzad a hutokamraban is, Zsuzsi meg újabban nem birja a macska nyávogását
2018. máj. 22. 11:29
 6/33 A kérdező kommentje:
Olvastam már olyat is itt, hogy ovuláció után néhány nappal biztosra vette a nő hogy terhes mert gyakran járt pisilni éjszaka. Gondolom, ez sem tudatlanság akkor.
2018. máj. 22. 11:36
 7/33 anonim ***** válasza:
33%
De téged ez mit érdekel? Nem lehet mindenki agysebesz
2018. máj. 22. 11:49
 8/33 anonim ***** válasza:
61%

Ha hiszed, ha nem, nekem az elmaradt menzesz előtt 3 nappal már ott volt a kezemben a 2 db pozitív teszt. Ki tudtam számolni kb melyik nap estem teherbe, július 31-re számoltam a szülést, 28-án meglett a lányom. Pedig egyetlen tünetet éreztem magamon. Még az a szerencse, hogy itt volt anyu meg sógornőm, így legalább itthon nem vagyok hülyének nézve.

A pisilési ingeremre is mindenki a szemét forgatta, hogy az majd csak akkor lesz, ha nyom a baba. A nődoki szerint meg simán lehetséges, mert a hormonokat üríti így a szervezet, és valakinél ez okozhat problémát.

2018. máj. 22. 11:54
 9/33 anonim ***** válasza:
65%
Azért gondoljunk bele, kissé aggasztó, hogy "ilyen" nők gyereket akarnak vállalni. Ok, mindenki nem lehet diplomás, na de azért az alapok legyenek már meg, főleg ha gyerekvállalásról van szó.
2018. máj. 22. 11:56
 10/33 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy agysebésznek kell lenni ahhoz, hogy valaki tudja miért a gyakori vizelés terhesség idején, vagy éppen mikor van fehérfolyás. Ezek alap női dolgok-ismeretek. Csak ezt a sok ostobaságot olvasva kíváncsi lettem, hogy ki minek tudja be ezt a nagy katyvaszt ami van a nők agyában, de a kérdésemre kb senki nem valaszolt, csak kötekednek a nagy combzsibbadósok :)))
2018. máj. 22. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!