Mi az oka annak, hogy ekkora a tudatlanság teherbeesés téren?
Fiatal gyermektelen nőként számomra elképesztő, hogy nők akik gyereket akarnak/várnak ennyire buták legyenek.
Például hogy azt hiszik egy combzsibbadás vagy egy hasmenés, fehér folyás is terhestünet.
Menstruáltnak és megkérdezik hogy terhesek e. Vagy késik már nekik x ideje, és ahelyett hogy tesztelne, inkább itt tippeltet hogy terhes e...
Mi lehet az oka, hogy egyre több zöldségeket hordanak össze a jövendőbeli anyukák?

Először is a világon minden lehet terhességi tünet, más kérdés, hoyg azokat szokás annak tartani, amik a nagy többségnel előfordulnak. Másodszor menstruáció mellett is előfordulhat terhesség.
Harmadszor talán problémát okoz neki egy teszt vásárlása.
Engem jobban irritál az az ember, aki mindenbe bele köt ők nelku

Ha hiszed, ha nem, nekem az elmaradt menzesz előtt 3 nappal már ott volt a kezemben a 2 db pozitív teszt. Ki tudtam számolni kb melyik nap estem teherbe, július 31-re számoltam a szülést, 28-án meglett a lányom. Pedig egyetlen tünetet éreztem magamon. Még az a szerencse, hogy itt volt anyu meg sógornőm, így legalább itthon nem vagyok hülyének nézve.
A pisilési ingeremre is mindenki a szemét forgatta, hogy az majd csak akkor lesz, ha nyom a baba. A nődoki szerint meg simán lehetséges, mert a hormonokat üríti így a szervezet, és valakinél ez okozhat problémát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!