Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy ekkora...

Mi az oka annak, hogy ekkora a tudatlanság teherbeesés téren?

Figyelt kérdés

Fiatal gyermektelen nőként számomra elképesztő, hogy nők akik gyereket akarnak/várnak ennyire buták legyenek.

Például hogy azt hiszik egy combzsibbadás vagy egy hasmenés, fehér folyás is terhestünet.

Menstruáltnak és megkérdezik hogy terhesek e. Vagy késik már nekik x ideje, és ahelyett hogy tesztelne, inkább itt tippeltet hogy terhes e...

Mi lehet az oka, hogy egyre több zöldségeket hordanak össze a jövendőbeli anyukák?

2018. máj. 22. 11:13
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Ha valaki a saját teste működését nem érti, akkor egy csecsemőét hogy akarja?
2018. máj. 22. 12:03
 12/33 anonim ***** válasza:
75%
Tök egyetértek kérdező, nekem örök kedvencem marad az a kérdés, mikor valaki azt kérdezte lehet-e probléma abból, ha rágózik terhesen.....:D Hát a hajamat téptem, hogy mennyire tudatlan némely ember és erre még gyereket is vállal. Meg a másik mikor halomszámra pakolja fel az egyértelmű negatív tesztjeit, hogy ugye szerintetek is pozitív, ugye ti is látjátok.. Meg a teszt után órákkal később jönnek, hogy most már látni rajta a második csíkot, akkor most terhes..?
2018. máj. 22. 12:07
 13/33 anonim ***** válasza:
30%
De érti a saját teste működését. Sose zsibbadt a combja, most igen, nem védekezett, simán lehet terhes, ergo lehet eu a terhesség tünete. Fáj neked?
2018. máj. 22. 12:09
 14/33 A kérdező kommentje:
A hülyeség az eléggé fáj, igen. Meg az is, hogy az én gyerekem majd az ilyen anyukák gyerekeivel (neveléseivel) fog "ismerkedni".
2018. máj. 22. 12:12
 15/33 A kérdező kommentje:
Ja, igen. A terhes rágós, tényleg. Az sem tudatlanság, persze :)
2018. máj. 22. 12:12
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Itt szerintem inkább az olyan kérdéseken van a hangsúly, mint pl. ha negatív a teszt és megkérdezi, hogy lehet-e terhes, meg hasonló abszurd kérdéseken.
2018. máj. 22. 12:14
 17/33 anonim ***** válasza:
33%
Majd ha terhes leszel rájössz, hogy vannak olyan tünetek, amiről nem gondoltad volna, hogy össze függ a terhesseggel
2018. máj. 22. 12:15
 18/33 anonim ***** válasza:
67%

Jajj jól van már, lassan az is terhességi tünet lesz, ha fáj az ember foga vagy ha a megszokottnál többet pislog..

Tényleg kész parádé miket ki nem tudnak egyesek találni és ráfogni, hogy biztos terhestünet és ő tuti terhes. Egyszerűen csak azelőtt mikor még nem akart gyereket vagy nem volt még tervbe véve, akkor tök ugyanezek a tünetekről eszébe se jutott feltételezni, hogy terhes és biztos azért van. Egyeseknek agyukra ment már a gyerektéma. Értem én, hogy próbálkoznak, de azért mindenre nem kéne ráfogni, hogy terhestünet. Lehet épp semmi összefüggés nincs a kettő között.

2018. máj. 22. 12:23
 19/33 anonim ***** válasza:
58%

Ja, te meg a tipikus szuperanyu leszel, aki mindenkinél mindent jobban tud, folyton osztja az észt, mert mindenki csak és kizárólag úgy viselheti a várandósságot, ahogy te, csak úgy nevelheti a gyereket, ahogy te, mert szentül meg vagy győződve arról, hogy ti vagytok az etalon. Biztos szeretni fog a többi anyuka... Jó magam is imádom, amikor jönnek a kéretlen tanácsok az okostojásoktól.

Az extrém hülyéket meg pont annyira kerülöm, mint a szuperanyukákat.

2018. máj. 22. 12:25
 20/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem csak ebben van elképesztő tudatlanság. Néha kész kabaré beleolvasni azokba a kérdésekbe, hogy "Ez+az történt köztünk, terhes lehetek-e?" Majdnem olyanok, mint gyerekkoromban, amikor Veres Pali bácsinak a tinimagazinban feltették a kérdést, hogy ha olyan ágyban feküdt a lány, ahol előtte szeretkeztek, akkor ő terhes lehet-e ettől. Pali bácsi válasza: "Csak ha a fiú ott maradt az ágyban!" :DDDD
2018. máj. 22. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!