Hajdúszoboszló - Mátyás Hotel: van valakinek tapasztalata a szállodával kapcsolatban?
Köszönöm szépen a választ! Elsősorban a bababarát jelleg miatt érdeklődöm, a honlapjukon már megnézegettem a képeket, de ha van még valakinek személyes tapasztalata, azt szívesen fogadom.
Volt már valaki az Aqua Palace-ban? Van esetleg szopatóhelyisége?
Tavaly a 4 hónaposunkkal ott voltunk. Neki még igazából nem nagyon számít, hogy bababarát-e, mert még olyan kicsi, hogy babamenüt még nem eszik, gyerekjátszóba még nem megy, stb. A lenti bébimedence szuper volt, lehetett kapni a szállodában fürdőpelust, babaápolási holmikat, volt nagyobbaknak külön babás étlap, stb. a lényeg: NE AZ UTCAFRONTI OLDALON FOGLALJATOK SZOBÁT, hanem a pakolóra néző oldalon. 2 napi tűrtük az irdatlan zajt, majd utána kértem a recin egy parkolóra néző szobát és az már 100-szor csendesebb volt. (túloldalon minden hotelnél zenélnek, irtó nagy a zaj, meg a hotelben kölyökdiszkó volt esténként)
Amúgy merem ajánlani, rendesek voltak velünk. A kaja nem díjnyertes. Ehető, de kajaidő elején kell menni, mert a végén már elfogy minden :((((((
utazóágy, pelenkázó szivacs, kiskád volt a szobában. mi vittünk még pluszban cumisüveg melegytőt . Nekünk más már nem is kellett.
előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!