Youtuber anyák?

Figyelt kérdés

Tudtok olyan vloggert aki a várandósságról, terhességről,gyereknevelésről készít saját videókat a youtube-ra?

Leirná, hogy keressek rá?

Köszi 😊

2018. máj. 14. 21:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Ezeken kívül meg a glamify
2018. máj. 15. 08:29
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
nyleg. En irtam,hogy Pixyret ajanlom,de glamify is jo videokat csinal. Mondjuk ritkan vannak videoi,most szuletett ha jol tudom picit tobb mint egy honapja a masodik babaja.
2018. máj. 15. 09:13
 13/20 anonim ***** válasza:
68%

Tenyleg* bocsi.

Kozben meg az is eszembe jutott,hogy Pixyrenek kb heti 2 videoja van es az instan is kovetheted es meg irni is tudsz neki. Valamint van egy masik videos meg. Klaudia's channel a csatorna neve,O eleg sokat tud beszelni,sot. Viszont jo videoi vannak es nala tenyleg erezheto,hogy olyan mint Te vagy en vagy barki.:)

2018. máj. 15. 09:16
 14/20 anonim ***** válasza:
34%
Aki szerint Dobó Ági kitartott luxusfeleség, nézzen már utána picit mivel is foglalkozik... ;)
2018. máj. 15. 16:18
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Utolso elotti vagyok. Nincs bajom Dobo Agival de a csatornaja neve "igazanya" na nekem az betett. Mi az hogy igaz anya?! Csak szerintem furi ezt a nevet adni a csatornajanak? Alapvetoen tenyleg nincs semmi bajom vele csak olyan nem is tudom..furcsa. Amig nem futottam bele a csatornajaba azt se tudtam ki o,szoval azert mert parszor szerepelt a mediaban meg nem hinnem hogy kitartott lenne,vagy mert nem dolgozik?! Most szuletett neki is nem reg babaja. Amugy is a nok tobbseget ebben az idoben a ferje tartja el,akkor mindenki kitartott?!
2018. máj. 15. 17:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Jennieland01 :) amerikai szarmazasu de magyar a ferje es van egy kislanyuk es egy kisfiuk. En kedvelem ^^
2018. máj. 15. 17:48
 17/20 anonim ***** válasza:
74%
Mivel ismerem az Ágit személyesen ezért biztos lehetsz benne , hogy maximálisan egy kitartott szepseg királynő. Tudod ő mit tett össze egész életében? Hát nem 100 milliós házat, meg boruleses merdzsot, stokke babakocsit. Ja bocsi a konyhafonokben csalással nyert 10 misit pár hónapja. De ez édeskevés ahhoz képest amilyen vagyont felmutott már az igazanyaba...
2018. máj. 15. 18:20
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nos, Dobó Ági... mondjuk úgy, nekem nem szimpi. 😁😁

A hangja se 🤣😂

2018. máj. 15. 18:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Forherszandra aranyos, őt ajánlom:) Pixyre-vel volt szerencsém élőben találkozni, hát nem volt nagyon kellemes, igazából ha nem isteníted, akkor nem is foglalkozik veled. Persze nem mondom, hogy ne kövesd, csak gondoltam megosztom a tapasztalatom. Glamify nekem nagyon feszültnek meg modorosnak tűnik, meg mivel sosem sminkelek nem tudok azonosulni ezzel az "akkor vagy igényes, ha sminkelsz" világnézettel, de nyilván van, aki meg igen és annak tök jó az ő csatornája:) Újabban Ráskó Esztert kezdtem el követni, humoros, jó fej csaj, illetve Szabó Kittit szeretem még nagyon:)
2019. ápr. 5. 13:23
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Kittit és Esztit én is nagyon szeretem ☺☺

Igen Glamify modoros és néha sok....

2019. ápr. 6. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!