Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy léteznek ilyen anyák,...

Hogy léteznek ilyen anyák, int az irunmom?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem is három pici gyermekem van. SOsem érek végére a főzés-takarítás-bevásárlás-gyerekezés stb. örök körforgásában. Ha netán egy kicsit sportolok már aggódom, hogy lesz energiám, időm a dolgokra.

Hogy létezik ez? Nem értem.

2018. febr. 8. 18:02
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja és a nem alvástól is hulla vagyok, pedig a gyerekek előtt imádtam futni és simán ment 10 kili.. most hagyjuk..
2018. febr. 8. 18:05
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

www.kitartottnő.com

Babysintér aki a gyerekre vigyáz, bejárónő aki takarít-bevásárol-főz, férj aki mellett semmi gond az anyagiakra.

Így bizony jut bőven idő másra is.

Utána ezt elferdítve elblogolja, mintha csak elhatározás kérdése lenne az egész és nem egy kényelmes élet velejárója.

2018. febr. 8. 18:09
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

Vannak kivételek, és ők ide tartoznak, és azért teszik fel, hogy az átlag anyákat bosszantsák. Igen, működhet: bejárónő,

és egyéb személyzet. Na most ha Neked is lenne, akkor Te is így néznél ki, mert ráérnél magaddal is foglalkozni.

Egy-két-három gyerek mellett az anyák általában szétesnek, mert azt sem tudják, merre szaladjanak. Ezt nem divat felvállalni, hencegni csak a "szuper" anyák szoktak, egy esetleges tökéletes háttérrel, szuper jó anyagi hátérrel, ahol még a személyi edző is házhoz megy.

2018. febr. 8. 18:09
 4/19 anonim ***** válasza:
67%

egy picit tul tokeletesnek tunik, hogy igaz legyen, de ettol meg lehet igaz ( azt nem irta oda, hogy milyen segitoket vesz igenybe, mert nyilvan vigyaznia kell a gyerekekre vkinek, amig o sportol). Ez kb az anyagiakon mulik, az embereknek sokszor gyerek nelkul nincs penze " en idore", sportra ( berlet, felszereles), nemhogy meg gyerek mellett..

attol fuggetlenul abban igaza van, hogy kell idot szakitanunk magunkra a gyerek/ ek mellet is, kulonben gyorsan befordulunk es az tonkre teszi a hazassagot, a sajat lelkunket.

2018. febr. 8. 18:26
 5/19 anonim ***** válasza:
92%

Egek, ezt rossz volt olvasni.

Most komolyan a vajúdásainak a hosszúságát saját érdemnek állítja be?

A kötőszövetek erőssége se függ az edzettségtől.

Ahogy az se, hogy szétnyílik-e a hasizom, vagy sem.

Ha szétnyílt hasizomra gyúrt volna rá a kórházban, vihették volna azonnal műteni.

Vagy ha méhsüllyedést, hüvelyfalsérvet szerez, akkor nem lett volna "kedve" rögtön gyermekágyasként ugrálni, mert gyömöszölhette volna vissza az alfelén a méhét.

Hihetetlen milyen hülyék vannak. Ez nem követendő.

2018. febr. 8. 18:33
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nézted a napirendjét? ( [link]

Tényleg jó csaj, szuper formában, minden elismerésem, én képtelen lennék ilyen beosztás szerint élni, így is hiányzik a spontaneitás az életemből.

A beosztásából látszik, hogy mindent a sportnak rendel alá, ahogy az is, hogy bár bevásárolni jár, a főzés vagy takarítás nem képezi részét az életének. Az, hogy ilyen remekül néz ki, nagy részben genetika (van ismerősöm, aki szintén három gyerekkel hasonló bombázó, ő még csak nem is igazán sportol, mindig is jó alkata volt), no meg szerintem a plasztikcicik is dobnak rajta. Nyilván átlag feletti pénzügyi háttérrel bír, ez pedig simítja az idegeket.

2018. febr. 8. 18:50
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

"Gréti dadus, anya hol van?"

Jaj Kittyke, tudod hogy a teremben ahogy minden nap."

2018. febr. 8. 18:53
 8/19 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nem nagy szám sem a vajúdas hossza, sem a kimenetele, sem a szoptatás, sem az alakja.

Ezek nálam is megvoltak, pedig soha egy percet sem sportoltam.

Biztos nem fogtam volna fél kézzel a kicsit, miközben rám mászik a másfél éves, biztosan nem futottam volna nemtudom hány kilómétert, inkább játszottam volna a gyerekekkel. Biztosan nem hordtam volna szorító bugyit, épp elég kellemetlen maga a terhesség és a nagy has miatti feszítő érzés, nem kellett volna utána még egy szorító is. Biztos nem szoptattam volna rendszeresen 4 óránként.. Nem ittam semmi tejserkentő teát, max akkor ittam volna, ha ízlik.

Amit jól csinált, az a fejés és az önbizalom, hogy majd megoldja. Ez viszont cseppet sem rendkívüli, sokan vannak így, akik nem félnek mindentől.

A gyerekezés első éve egy álom volt nálunk is, pedig semmi külõnöset nem csináltam.

Szerintem ezt akkor is meg lehet csinálni, ha nincs az embernek bejárónője vagy bébiszittere. Csak egy nyugdíjas vagy rugalmasan dolgozó nagyi van kéznél, és egy olyan férj, aki valóban foglalkozik a gyerekeivel.

2018. febr. 8. 18:54
 9/19 anonim ***** válasza:
82%
Hát nekem van egy elég sportos, jó alakú rokonom, mindig mennek hegyet mászni, raftingolni, búvárkodni - olyankor persze a nagyszülők meg bébiszitter vigyáz a gyerekekre - , másodszorra ikreket szült, szétvált a hasizma, a gyerekek egy éves korában sérv miatt már muszáj volt megműteni. Ettől függetlenül a sport jó dolog, de mindenkinek más a lehetősége, tehetsége és kedve... én azt irigylem, hogy akinek nem unalmas, nekem, ha van rá időm, sajnos biztos más szeretnék csinálni :)
2018. febr. 8. 18:58
 10/19 anonim ***** válasza:
40%
Pedig vannak ilyen emberek, utálok is velük találkozni, kis tökéletesek. Ami durva, hogy mosolygósak és kedvesek is mellé, úgyhogy még rosszat se tudsz rájuk mondani. A gyerekei már iskolások, besegít a család, 6 órában dolgozik és gondolom apuka is jól keres.
2018. febr. 8. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!