Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy léteznek ilyen anyák,...

Hogy léteznek ilyen anyák, int az irunmom?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem is három pici gyermekem van. SOsem érek végére a főzés-takarítás-bevásárlás-gyerekezés stb. örök körforgásában. Ha netán egy kicsit sportolok már aggódom, hogy lesz energiám, időm a dolgokra.

Hogy létezik ez? Nem értem.

2018. febr. 8. 18:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Pedig nem nagy ordongosseg Nekem egy lanyom van, ket nap mulva lesz 9 honapos.

Reggel 6 ora fele ebredunk. Kicserelem a pelusat, atoltoztetem, megetetem. Fozok egy jo eros kavet, azt odakint megisszuk a ferjemmel. Ez a rutinunk a gyerek szuletese ota. A kavezas a mi kozos 5 percunk. Aztan beinditok egy mosast, o csinal reggelit. Reggelizunk. En felporszivozok, o felmos. Lejar a mosogep, o kitereget, en megfozok. Fozes utan o elmosogat, addig en rendet rakok a masik ket szobaban. Ebed 12 es 13 kozott valamikor. Aztan levegozunk. O pakol kint az udvaron. En a kutyazok a gyerekkel. Ha a gyerek alszik, egyutt vagyunk. Este 5 furdes, ferjem furdet addig en is furdok. En etetek. En teszem le aludni. Egyszer egy heten nagytakaritunk. Penteken. Szombaton megfozok, vasarnap megyunk valahova, ha ferjem itthon van. Este 6 utan akszik a gyerek, akkor felseprek, ferjem felmos. Vacsit csinalok. Eszunk. Aztan szabad program. En elvonulok a nappaliba tornazni. Rendszerint 20bperc Rubint Reka. 20 perc nem sok, csak akaratero kell, mert a hasizom resz pl tenyleg nehez. Aztan tanulni szoktam angolt. Az is napi 1 ora. Utana nezem ahogy a ferjem word of tankot nyom vagy olvasok, vagy kikapcsolja es beszelgetunk vagy kiulunk a konyhaba borozni :)

Mikor ferjem dolgozik akkor ugyanez csak akkor en csinalom meg egyedul a tennivalokat :)

Bevasarlas heti 1x kozosen. Nalunk nincs sitter, nincs nagyszuloi vugyazok ra lehetoseg. Havi 2x kimozdulok baratnommel kormoshoz, kozmetikushoz. Ketten nem tudunk eljarni, de hozzank jarnak baratok.

Es nem vagyunk szuper szulok csak csinaljuk amit kell.

2018. febr. 9. 14:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Bocs a helyesirasert. Mindig utolag olvasom vissza mikor mar elkuldtem.
2018. febr. 9. 14:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Ti naponta kétszer (reggel-este) felmostok? Erről beszélek, kinek mi a fontos, van akinek a napi minimum 1 óra sport, van, akinek a felmosás. ;)
2018. febr. 9. 16:53
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Igen, mert kandallóval fűtünk, sár van és koszos a padló.

Nekem 20 perc sport elég. Tudod milyen kemény egy Rubint Reka 20 perces hasizom torna?

2018. febr. 11. 15:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Mármint odakint van sár és azt behordjuk.
2018. febr. 11. 15:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, ahogy sokféle ember van, úgy anya is sokféle, a lényeg, hogy kinek mi a fontos. Neked a háztartás és a gyerekek, más lehet, hogy kevesebb házimunkát végez, de többet sportol, megint más dolgozik… ismerek olyan négygyerekes nőt, aki hajnaltól éjjelig dolgozik, utazik mindenfelé, alig alszik, szép karriert csinált – de a gyerekeit konkrétan bébiszitterek és bajárónők nevelik. Neki ez a „normális”.
2018. febr. 12. 13:43
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát nekem se ez a hobbim, elhiheted. Muszájbol csinálom mert nincs más aki megcsibalja. A koszban etlen szomjan nem lehetünk..
2018. febr. 12. 13:51
 18/19 anonim ***** válasza:
:) Én meg épp azon agyalok, hogy ha reggel apa vinné a gyerekeket, még épp el tudnék járni 6-ra úszni, biztos jót tenne a sérvemnek.
2018. febr. 12. 14:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Ugy tudom nem vet meg bizonyos feher porokat...
2020. okt. 31. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!