Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudnám leszoktatni arról...

Hogy tudnám leszoktatni arról hogy lábujj hegyen járjon a kisfiam?

Figyelt kérdés
11 hónapos, pár hete kapaszkodva elindult,1 -2 lépést megy egyedül is de lábujj hegyen.
2010. jún. 14. 17:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

65%:

Na, ha az én fiam is ilyen lenne, mint te, akkor nem engedném lábujjhegyen járni:)

Annyira ne legyél magadra büszke. És minek provokálsz másokat? Felháborító hangnemben irkálsz, ostobázod az anyukákat, bár nem értem milyen jogon. Esetleg beláthatnád, hogy a saját gyerekét mindenki úgy neveli, ahogy akarja.

Ja, és meglehetősen nevetséges az utolsó hozzászólásod. Képzeld, élőben is ilyen bátor vagyok, csak már elmúltam öt éves, és a homokozóbeli egymásnakugrás nem felnőtt, értelmes embereknek való. Úgyhogy csináld egyedül:)

2010. jún. 22. 11:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló!

Én a 87 %-os válaszoló vagyok, és a 65 %-os beszólása nekem szól :( sőt annyira felháborodott szegényem, hogy még az emilemre is küldött hasonló szöveget :)

2010. jún. 22. 18:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagy az isten állatkertje...
2010. jún. 22. 21:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Azok magyaráznak itt, akiknek nem tetszik, ha a gyerekük lábujjhegyen jár. De szánalmas, nagyon szánalmas
2010. jún. 24. 13:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Tőlem járhat lábujjhegyen, engem ugyan nem zavar. A te stílusod viszont borzasztóan.
2010. jún. 24. 16:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Az a nagyon barom, akit az zavar, hogy valaki lábujjhegyen jár. Nyilván már előre fél, hogy túlnövi a gyerek, oda a tekintély.... kb

Röhej

2010. jún. 25. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!