Hogy tudnám leszoktatni arról hogy lábujj hegyen járjon a kisfiam?
65%:
Na, ha az én fiam is ilyen lenne, mint te, akkor nem engedném lábujjhegyen járni:)
Annyira ne legyél magadra büszke. És minek provokálsz másokat? Felháborító hangnemben irkálsz, ostobázod az anyukákat, bár nem értem milyen jogon. Esetleg beláthatnád, hogy a saját gyerekét mindenki úgy neveli, ahogy akarja.
Ja, és meglehetősen nevetséges az utolsó hozzászólásod. Képzeld, élőben is ilyen bátor vagyok, csak már elmúltam öt éves, és a homokozóbeli egymásnakugrás nem felnőtt, értelmes embereknek való. Úgyhogy csináld egyedül:)
Kedves utolsó válaszoló!
Én a 87 %-os válaszoló vagyok, és a 65 %-os beszólása nekem szól :( sőt annyira felháborodott szegényem, hogy még az emilemre is küldött hasonló szöveget :)
Az a nagyon barom, akit az zavar, hogy valaki lábujjhegyen jár. Nyilván már előre fél, hogy túlnövi a gyerek, oda a tekintély.... kb
Röhej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!