10 hós kislányomat hogy tudom leszoktatni a ringatásos alvásmodszerről?
Ez egy jó kérdés!
Én is így altatom a kisfiamat,aki nem könnyű 11kg és ő is 10-hónapos.Megpróbáltam mindent,babakocsiba toltam amíg elaludt volt hogy 2-órát is kint voltunk mire elaludt.Melléfeküdtem és énekeltem neki ez se jött nekem be,már megfájdult a szám és még mindig fent volt.Most is ringatom mert nem jöttem rá,hogy miként lehetne leszoktatni erről,és a sima ágyba rakás sem jött be mert vagy túlpörgeti magát és azért nem alszik,vagy sír akkor meg azért nem.Meg ennek a sírni hagyásnak sem vagyok a híve,hogy majd álomba sírja magát.Így hát marad a ringatás...De ha van valami jó ötlet, arra én is kíváncsi vagyok.
ma már úgy próbáltam, hogy ha látom,hogy hisztis, akkor még lefoglalom valamivel, adok neki enni valami apróságot, közbe még játszok vele, hogy minél fáradtabb legyen húztam még az alvást fél-1 órával, utána beleültettem az ölembe, cumi a szájába fél perc nem kellett, és már aludt is. vagy még a picikém sokszor úgy alszik el gyorsan, hogy adok egy kis rongyot a kezébe, és azt gyűri a szeméhez.
volt olyan, mikor így a kompjába elaludt:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!