Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 10 hós kislányomat hogy tudom...

10 hós kislányomat hogy tudom leszoktatni a ringatásos alvásmodszerről?

Figyelt kérdés
kislányomat elrontottam azzal, hogy elég régóta úgy altatom, hogy kézben ringatással, és már egyre nehezebb. hogyan tudnám leszoktatni erről.
2009. febr. 7. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon jó etetőszékek vannak, olyan hátradönthető támlájúak, én abban altattam később, mikor már nem bírtam el. Elég, ha húzogatod a gurulós etetőszéket, jobbra-balra, nekünk ez bejött, 1-2 hónapig így altattuk, 10 perc alatt elaludt, később meg már nem is ringattuk, bedobta a szunyát. 20 perc után leveszem az etetőszék elejét, hogy hozzáférjek a fiamhoz, és átcsempészem óvatosan a kiságyába. :)
2009. febr. 7. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez egy jó kérdés!

Én is így altatom a kisfiamat,aki nem könnyű 11kg és ő is 10-hónapos.Megpróbáltam mindent,babakocsiba toltam amíg elaludt volt hogy 2-órát is kint voltunk mire elaludt.Melléfeküdtem és énekeltem neki ez se jött nekem be,már megfájdult a szám és még mindig fent volt.Most is ringatom mert nem jöttem rá,hogy miként lehetne leszoktatni erről,és a sima ágyba rakás sem jött be mert vagy túlpörgeti magát és azért nem alszik,vagy sír akkor meg azért nem.Meg ennek a sírni hagyásnak sem vagyok a híve,hogy majd álomba sírja magát.Így hát marad a ringatás...De ha van valami jó ötlet, arra én is kíváncsi vagyok.

2009. febr. 8. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:

ma már úgy próbáltam, hogy ha látom,hogy hisztis, akkor még lefoglalom valamivel, adok neki enni valami apróságot, közbe még játszok vele, hogy minél fáradtabb legyen húztam még az alvást fél-1 órával, utána beleültettem az ölembe, cumi a szájába fél perc nem kellett, és már aludt is. vagy még a picikém sokszor úgy alszik el gyorsan, hogy adok egy kis rongyot a kezébe, és azt gyűri a szeméhez.

volt olyan, mikor így a kompjába elaludt:-)

2009. febr. 8. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!