Ez a lánynév tetszik?
Figyelt kérdés
.Fanni Mira
(egy lánynak)
2018. máj. 5. 15:07
1/14 anonim válasza:
Szerintem jól hangzik, es nagyon szép együtt. Sokan fogjak mondani hogy gyerekes kislanyos stb. De ne foglalkozz ezzel. Az a lenyeg hogy nektek tettszen.
2/14 anonim válasza:
Nem. Ennél gyerekesebbet keresve se nagyon találhattatok volna. Fanni még elmegy szódával, de a Mira borzalmas, mégis olyan gyakori. Csak nem értem miért.
4/14 anonim válasza:
Fanni még elmegy, de nem tetszik. A Mira pedig egy keserűvíz márkája.
5/14 anonim válasza:
Azt hittem, különleges lesz, de elég snassz. Ezek a nevek mostmár olyanok, mint 30 éve a Viktória és a Krisztina volt. Semmi. Átlag. Mindenféle tartalomtól megfosztott név. De ha nektek ez tetszik, akkor lehet. Senki nem kapja fel ilyen névre a fejét, elfogadja és kész.
6/14 anonim válasza:
A Fannival nincs semmi probléma. A Mira egy kicsit idegenül hangzik még nekem. Illetve az nem tetszik benne, hogy létezik Míra keresztnév is, és nagyon könnyen össze lehet keverni a kettőt. De maga a koncepció megint csak tetszik, hogy egy hagyományosabb, régebb óta elfogadott név, és második keresztnévnek egy egzotikusabb, különlegesebb.
7/14 anonim válasza:
Fanni gyerekes, Mira tucat. A kettő együtt borzalom. Ezt már csak a Lili Mira tudná überelni, vagy a Hanna Emma.
8/14 anonim válasza:
A Fanni elmegy, a Mira tetszene, de igen gyakori lett mostanában.
9/14 anonim válasza:
Fanni aranyos,de nem tetszik. A Mira nagyon gyakori nem is értem miért, a szomszédunk kutyusa Mira.. Együtt a kettő.. hát komolytalan,de ha nektek tetszik így akkor adjátok mások véleménye alapjan sosem szabad nevet adni mindig lesz, akinek tetszik mindig lesz akinek nem.
10/14 anonim válasza:
Szerintem fiúnak jobb lenne, elég fiús hangzásuk van ezeknek a neveknek ha nem írod oda hogy lánynak adnád meg nem mondtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!