Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tanácsokra lenne szükségem...

Tanácsokra lenne szükségem mert sajnos nem tudom már hogy mit tehetnék!?

Figyelt kérdés
Van egy párom akivel több mint 4 éve együtt vagyok van egy lassan 2 éves kisfiúnk.Mikor kiderült h terhes vagyok összeköltözttünk és amiota megvan a kisgyerek minden megváltozott.sokat veszekszünk és volt h már annyira eldurvunt a veszekedésünk h nekem is jött és már nem is egyszer mai nap is nekem jött és ezt nem birom tovább.sokat iszik és általába olyankor van a sok veszekedés is meg az is h nekem jön és bánt mint ahogy ez a mai nap is megtörtént és a kisgyerek is látta az egészet.párom kihasználja azt h nem tudok sehova menni a kisgyerekkel mert szüleimnél nem férünk el,és ezzel vissza él mindig mondja h költözzek meg h ő nem tart el engem mert csak családit és a gyest kapom ami nem sok abból épp h mindig bevásárlók egy hónapra a pelenkából a kicsinek plusz kaját veszek meg havonta kell adnom 5000ft-ot a gyerek apjának mert ha nem adok neki akkor azt mondja mindig h kirak és már mindent kinézek belöle sztem simán kitenne a gyerekkel az se érdekelné h hova megyünk.tömören ennyit írók mert h ha mindent leírnék akkor még holnap is azt írnám.Szóval ilyenkor mit tudok tenni vagy kikhez lehet ilyenkor fordulni segitségért?
2018. máj. 4. 23:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

- Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület Segélyvonala bántalmazott nőknek

Telefon: 06-80/505-101 (hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 18-22 óra között, ingyenesen hívható mobilról is!)

- Szexuális erőszak segélyvonal Telefon: 06-30-982-5469 (péntek 10-14 óra között, helyi tarifával hívható)

- NANE Támogató csoportok bántalmazott nőknek: Az aktuálisan induló csoportokról érdeklődjön az info@nane.hu címen vagy a NANE facebook oldalán!

- PATENT Egyesület jogsegély-szolgálata

Telefon: 06-70/252-5254 (szerda 16 -18 óráig, csütörtökönként 10-12 óráig)

E-mailen: jog@patent.org.hu

- Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat Telefon: 06-80/20 55 20 (ingyenes, minden nap 24 órán keresztül hívható)

- Igazságügyi Hivatal Telefon: 06-80-225-225 (éjjel-nappal ingyenes) vagy keresse közvetlenül a területi áldozatsegítő szolgálatot a [link] honlapon elérhető megyénként változó elérhetőségeken.

További hasznos információk érhetőek el itt: [link] .

2018. máj. 7. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!