Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy újszülött sajnos...

Ha egy újszülött sajnos elkapta a fejtetűt mit hogyan lehet kezelni neki? Teafaolajat lehet használni? Nem nálunk ismerősömnek.

Figyelt kérdés
2018. márc. 11. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Újszülött? 6 hétig újszülött.

Egyébként nem, teafaolajat nem lehet. De nem is kell. Sertefésűt lehet kapni a gyógyszertárban, ha esetleg "nagy" haja lenne, de egy sima mosás is leviszi. Ruhákat, ágyneműt kell jól fertőtleníteni.

2018. márc. 11. 10:03
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
NE akarjatok házilag próbálkozni, hanem minél elöbb a gyerekorvossal kell beszélni, hoyg ö mit mond. Egy ilyen pici gyereknél nem lehet azokat a szereket használni, amit nagyobbaknál. (A hajnyírás meg értelmetlen dolog)
2018. márc. 11. 10:21
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Hívd fel a gyerekorvost h mi a teendő. Ne házipraktikákat használj egy ilyen picinél.

Beszéld meg az orvossal. Csak egy telefonodba kerül.

A hajvágásnak semmi értelme.

2018. márc. 11. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Úristen....
2018. márc. 11. 11:24
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Azt meg hogy??? :O
2018. márc. 11. 11:37
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon jo korulmenyek uralkodhatnak otthon...
2018. márc. 11. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó nagyon gonosz megjegyzés volt. A tetű nem csak rossz körülmények között bukkan fel. A nagyobb gyerekek is haza vihetik ovibol suliból. Kérdező valóban az a legjobb ha beszélsz az orvossal.
2018. márc. 11. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
17%
Persze 7-es, csak ha a nagyobb gyerekem hazahozta, akkor nem engedem az újszülött (!!!!!) testvére közelébe amíg ki nem kezeltem 100%-osan....
2018. márc. 11. 20:08
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
Mire észreveszed, hoyg a nagyobbik hazahozta, addig eltelik jópár nap - és az egész család elkaphatta közben.
2018. márc. 11. 20:59
 10/10 anonim ***** válasza:
82%

8-as, mire te észreveszed, hogy a nagyobbik gyereked - vagy akár TE - tetves vagy, már szépen átadhatta(d) bárkinek.

Én is voltam tetves, és mire észrevettük, már teli voltam és serkékkel is.

Amúgy a tetű pont, hogy a tiszta hajba megy bele szívesebben.

2018. márc. 12. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!