Szerintetek a Darabos Barna szép név?
Figyelt kérdés
Uncsimról nemrég derült ki, hogy fiút vár, és most van náluk a névkeresési dilemma. Nekem a Barna név mindig is tetszett, mert az olyan macis, cuki név, csak nem tudom, hogy a Darabos vezetéknevéhez passzolna-e?2018. máj. 1. 19:46
21/27 anonim válasza:
Akármennyire tetszik egy név, nem adnám, ha két név együtt tök ciki és vállalhatatlan.
A Darabos mellé a Barnabást sem adnám.
A fiam Barnabás, de szerencsére nem Darabos, így adhattam neki a nevet. Ha Darabos lenne a vezetéknevünk, akkor semmiképp nem kapta volna se a Barnát, se a Barnabást.
Ennél már csak az lenne szebb, ha a vezetéknév Darabos-Végh lenne, mert akkor lehetne Darabos-Végh Béla is.
22/27 TorrenteHossssse válasza:
Legyen a neve Csoki. Darabos Csoki :D
23/27 anonim válasza:
uhhh... IBD-sként vannak bizonyos asszociációim a név hallatán. Szerintem nagyon-nagyon rossz választás. Nagyon nagy felületen ad célpontot a majdani gonoszkodó osztálytársaknak.
24/27 anonim válasza:
Képesek vagytok,egy egyértelműen kamu kérdésre egy rahedli választ adni..
25/27 anonim válasza:
Bocs, de a széklet jut eszembe, az lehet darabos és barna is...Sorry.
26/27 anonim válasza:
Ez a kérdés még mindig rohadt jó XD
27/27 anonim válasza:
Na mi lett aztán végül a keresztneve?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!