Szerintetek a Darabos Barna szép név?
Figyelt kérdés
Uncsimról nemrég derült ki, hogy fiút vár, és most van náluk a névkeresési dilemma. Nekem a Barna név mindig is tetszett, mert az olyan macis, cuki név, csak nem tudom, hogy a Darabos vezetéknevéhez passzolna-e?2018. máj. 1. 19:46
11/27 anonim válasza:
Nem, nem szép név, ugyanis a gyereket nagyon sokan csúfolnák emiatt.
Én börtönnel büntetném a nem eléggé átgondolt, esetleg fegyházzal a szándékosan, szemétségből összekombinált vicces neveket, ugyanis a gyerek életét eléggé megkeseríthetik ezzel.
Amúgy meg majd a szülők eldöntik, hogy milyen nevet adnak a gyereknek.
12/27 anonim válasza:
Nekem is a kaki jut eszembe, bocsi.
13/27 anonim válasza:
Nem nagyon értem, hogy neked mi közöd a névadáshoz... de ne. Darabos Barna.... ne már. Az előttem válaszolók leírták, hogy miért ne.
15/27 anonim válasza:
A Barnát tartsd meg magadnak, és erről anévről kb a dokis szitu jut eszembe mikor kérdezi milyen volt a széklet.
16/27 anonim válasza:
Nem vagyok asszociálós fajta, de egyből az jutott eszembe, mikor az ember nyúlbogyót kakál. Bocsi :D
17/27 anonim válasza:
XDDDD most nagyon kellemeset nevettem. :D
18/27 anonim válasza:
Hát ezen én is nevettem egy jóízűt :)
És csak erősíteni tudom az előttem szólókat hogy ne. Ha mi így tudunk asszociálni akkor a gyerekeket se kell majd félteni. Nagyon maximum második névnek adnám, de inkább másikat keresnék.
19/27 anonim válasza:
Borzasztó! Remélem, csak troll kérdés :) Beillik a Végh Béla, Mikorka Kálmán, stb. sorba.
20/27 anonim válasza:
darabos barna
egy darab szar
sorry, erre asszociáltam mikor olvastam.
ha ki akartok cseszni a gyerekkel, akkor nyugodtan hívjátok így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!