Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek a Darabos Barna...

Szerintetek a Darabos Barna szép név?

Figyelt kérdés
Uncsimról nemrég derült ki, hogy fiút vár, és most van náluk a névkeresési dilemma. Nekem a Barna név mindig is tetszett, mert az olyan macis, cuki név, csak nem tudom, hogy a Darabos vezetéknevéhez passzolna-e?

2018. máj. 1. 19:46
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
77%

Nem, nem szép név, ugyanis a gyereket nagyon sokan csúfolnák emiatt.

Én börtönnel büntetném a nem eléggé átgondolt, esetleg fegyházzal a szándékosan, szemétségből összekombinált vicces neveket, ugyanis a gyerek életét eléggé megkeseríthetik ezzel.

Amúgy meg majd a szülők eldöntik, hogy milyen nevet adnak a gyereknek.

2018. máj. 1. 20:07
 12/27 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is a kaki jut eszembe, bocsi.
2018. máj. 1. 20:16
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon értem, hogy neked mi közöd a névadáshoz... de ne. Darabos Barna.... ne már. Az előttem válaszolók leírták, hogy miért ne.
2018. máj. 1. 20:45
 14/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem buntetnem vele a gyerekem
2018. máj. 1. 21:00
 15/27 anonim ***** válasza:
87%
A Barnát tartsd meg magadnak, és erről anévről kb a dokis szitu jut eszembe mikor kérdezi milyen volt a széklet.
2018. máj. 1. 21:12
 16/27 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagyok asszociálós fajta, de egyből az jutott eszembe, mikor az ember nyúlbogyót kakál. Bocsi :D
2018. máj. 1. 21:40
 17/27 anonim ***** válasza:
86%
XDDDD most nagyon kellemeset nevettem. :D
2018. máj. 1. 21:59
 18/27 anonim ***** válasza:
84%

Hát ezen én is nevettem egy jóízűt :)

És csak erősíteni tudom az előttem szólókat hogy ne. Ha mi így tudunk asszociálni akkor a gyerekeket se kell majd félteni. Nagyon maximum második névnek adnám, de inkább másikat keresnék.

2018. máj. 1. 22:34
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
Borzasztó! Remélem, csak troll kérdés :) Beillik a Végh Béla, Mikorka Kálmán, stb. sorba.
2018. máj. 1. 22:58
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

darabos barna

egy darab szar

sorry, erre asszociáltam mikor olvastam.

ha ki akartok cseszni a gyerekkel, akkor nyugodtan hívjátok így.

2018. máj. 2. 03:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!