Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után 6 hét múlva...

Szülés után 6 hét múlva teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
Sziasztok.! Párommal be vártuk a 6 hetes időt aztán már voltunk együtt. Gumival védekeztünk de a guminak a tartálya eltünk, elszakadt vagy leszakadt nemtudom,de az mai napig nincs meg.akkor vettük észre mikor már kivette. Az egész belém ment de sok ki is folyt. Még nem jött meg szülés óta. Csináljak tesztet vagy szoptatás miatt nem akar meg jönni?
2018. ápr. 27. 08:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez milyen márkájú gumi? Véletlen se akarok ilyet használni. Az nem zavar, hogy lehet benned van a gumidarab? Fertőzést kaphatsz tőle. 14 nappal szex után mutatja ki a teszt ha terhes vagy.
2018. ápr. 27. 09:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Elmentem venni esemény utánit de nem vehettem be mert 8 óra hosszáig nem szoptathattam volna a picit"

WTF???? És szerinted az jobb, ha abortuszra kell menni? Akkor majd szerinted a bentlét alatt meg altatás után szoptathatsz?

Eszem megáll....

2018. ápr. 27. 11:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmentél eseményutáni gyógyszerért, gondolom elmondtad az orvosnak,hogy szoptatsz, és nyilván olyat adott amit bevehetsz szoptatás alatt is.
2018. ápr. 27. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem szoptatás mellett jött meg a mensim 8 hétre szülés után.
2018. ápr. 27. 15:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
És az nem zavar, hogy egy gumi darab van benned? Butaság volt nem bevenni a gyógyszert. Lehetsz terhes.
2018. ápr. 27. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!