Szülés után minnel előbb teherbe esni?
Mindig is úgy akartam gyerekeket hogy egy idősek legyenek hogy együtt jarjanak oviba aztán egy osztalyba a suliba.
Valoszinuleg nagyon nehéz lesz de én ezt akarom így szeretném.
Szülés után mikor alkalmas teherbe esni?
Ha egyidős gyerekeket akarsz, akkor ikreket kell szülni.
Egyébként pedig szaporodás előtt nem ártana, ha legalább írni megtanulnál. Nem igaz már, hogy mindig a hülyék szaporodnak!
Nálunk 15 hónap a korkülönbség, és élveztük, nem csak túléltük a napokat, már amenyire egy csecsemő mellett ez lehetséges.:-) Gyakorlatilag ikrekként nőttek fel, azzal a különbséggel, hogy egy év eltérés olt az évfolyamuk között, így dupla körből jött össze a baráti társaságuk. Nem volt "te még nem mehetsz, kicsi vagy hozzá", "te ezt még úgyse érted, majd pár év múlva", stb, stb, mint a 3-4 év, vagy még több korkülönbségnél.
Kérdező, szerintem ne akard mindenáron, hogy egy osztályba járjanak. Az, hogy mikor eshetsz biztonsággal teherbe, függ az előző szüléstől és a korodtól is, problémamentes hüvelyi szülés után, huszonévesen, amikor még könnyen, gyorsan regenerálódik a szervezet, 6-7 hónap után is már kezdhetitek a babaprojektet, ha van peteérésed. A szoptatás ugyanis bezavarhat, sok nő egyáltalán nem menstruál alatta, ha mégis, a teherbeesés után megváltozhat az anyatej íze, az én gyerekem pl. el is választotta magát utána egy hónapon belül, nem ízlett neki.Ezeket érdemes figyelembe venni.
Először én is így akartam, amíg meg nem lett az első. Számíts rá, hogy utána át fogod gondolni a dolgot. Hidd el, elég egyszerre egy gyerek nevelésével megbirkózni, plusz vigyázni a házasságra.
Vannak előnyei a kis korkülönbségnek, de hidd el, hátránya is bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!