Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak mivel foglaljam...

Mit csináljak mivel foglaljam le a gyereket amikor még a férjem dolgozik?

Figyelt kérdés
Itthon még dolgozik,papírmunkak. és ilyenkor a kislány mindig ott akar lenni és szerintem zavarja csak nem mondja. Mindenhez nyukal. Ha megfogom és kiviszem ordít.
2018. ápr. 25. 17:33
 1/10 A kérdező kommentje:
1,5 éves
2018. ápr. 25. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Itt a meleg! Séta, játszó..
2018. ápr. 25. 17:36
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Udvar, játszótér, séta, park, játszóház, nagyszülőkhöz, barátokhoz átmenni
2018. ápr. 25. 17:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez van, ha otthon dolgozik az ember. Nálunk én (anya) dolgozom otthonról, engem se hagy a gyerek, hiába próbálja lefoglalni az apja. Már egy jó ideje csak akkor próbálom mellette csinálni a dolgomat, ha muszáj, inkább megvárom, míg elalszik, és akkor csinálom meg, amit kell. Ő 3 éves lesz nyáron.
2018. ápr. 25. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Ugyanez a helyzet nálunk, a férjem heti több napot itthonról dolgozik (informatikus). Ilyenkor a kislányt nehéz meggyőzni, hogy nem szabad videót nézni a gépen úgy, ahogy este szokta. Én állandóan kreatív feladatokat adok neki, és napi kétszer több órát kimegyek vele és sétálunk, bevásárolunkvagy a messzebbi boltba megyünk egy apróságért. A háztartási dolgok így nem mindig haladnak, de a kicsi nem üvölt és sokat fejlődik.
2018. ápr. 25. 17:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha ilyenkor megyünk sétálni 10 perc után elkezdi a sírást megnyugtatom pár perc mulva megint sír.
2018. ápr. 25. 18:11
 7/10 anonim ***** válasza:
40%

Próbálkozz jobban! :)

Nehogy nár ne tudj lefoglalni, elterelni egy 1,5 évest!

2018. ápr. 25. 18:25
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Másfél éves az én kislányom is. Nálunk ami beválik: könyvnézés, mondókázás,kismotor, kedvenc zene, kavicskeresés, bodobács-nézés, virágszedés, séta, rajzolás, labda, nasi.
2018. ápr. 25. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Lehet butaság,de az nem válna be,ha direkt azelőtt indulnál el vele sétálni mielőtt az apja hazaér? Mondjuk felhív 10 perccel előtte,akkor nem látja az apját és nem is tudja,hogy otthon van,így nem akar majd hazamenni hozzá.
2018. ápr. 25. 20:32
 10/10 anonim ***** válasza:
71%

9-es ötlet jó!

Vagy még annyi ötletem van hogy apuka fél órát foglalkozzon vele, milőtt leül dolgozni.

2018. ápr. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!