Első osztályos kislánynak "melltartó"?
Figyelt kérdés
Első osztályos kislányra adni szoktatok kis spormelltartót vagy valami hasonlót? Nődögél a cicije, de nem tudom a többieken van-e. Szerintetek? Ti adtok vagy nem a gyerekre? Ha igen milyent? Kell vagy nem kell, nem tudom mi a jobb. Sok kegyetlen gyerek van, nem szeretném hogy esetleg csúfolják azért mert nem hord vagy épp azért mert igen2018. ápr. 23. 14:34
21/22 anonim válasza:
Szerintem is őt kérdezd meg. Nálunk egyedül a barátnőmnek volt ilyen melltartója az osztályban, bár mi akkor már azt hiszem ötödikesek voltunk... Öreg vagyok, nézd el, nem tudom. :-D De ezer százalék, hogy az elsősnél jóval idősebbek. Na, szóval halálra szekálta mindenki, pedig nem volt kirívó az alkata, csak mi többiek nem hordtunk, rá meg adtak.
22/22 anonim válasza:
7,5 éves lányomnak most vettem, ő kérte.
Az osztálytársai is hordanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!