Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Első osztályos kislánynak...

Első osztályos kislánynak "melltartó"?

Figyelt kérdés
Első osztályos kislányra adni szoktatok kis spormelltartót vagy valami hasonlót? Nődögél a cicije, de nem tudom a többieken van-e. Szerintetek? Ti adtok vagy nem a gyerekre? Ha igen milyent? Kell vagy nem kell, nem tudom mi a jobb. Sok kegyetlen gyerek van, nem szeretném hogy esetleg csúfolják azért mert nem hord vagy épp azért mert igen
2018. ápr. 23. 14:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
7-es! Mint ahogy azt írtam, nincs elhízva. Nadrágot is csak olyant tudok venni Neki ami állítható derekú, különben lecsúszik. Magas és vékony!
2018. ápr. 23. 15:29
 12/22 A kérdező kommentje:
2-es és 5-ös köszi. A többiek..... 😁 Sikerült megint akkor feltennem egy kérdést amikor csak az okosságok jönnek, válaszok viszont nem! Amúgy! Nyugi, nem fogok sírni ríni hisz felelős szülő vagyok. Megkérdeztem az orvost is még mielőtt itt kiírtam, csak kíváncsi voltam más véleményére is. Ő azt mondta hogy egyre korábban érnek a gyerekek és nincs ezzel semmi baj! Vérvétel is volt, cukor is rendben. 😉
2018. ápr. 23. 15:37
 13/22 anonim ***** válasza:
44%
Miért ne lenne normális?? Mi ebben a furcsa, meg miért kell betegségre gondolni? A mai lányok már sokkal korábban érnek. 8 évesen én már menstruáltam, ahogyan rajtam kívűl még páran az osztályban.
2018. ápr. 23. 15:45
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó vagyok, bezsélj a lányoddal kérdező, hogy őt zavarja-e, hogy átlátszik a pólón a cicije. Ha igen, akkor én vennék neki egy toppot, az kényelmes viselet. :)
2018. ápr. 23. 15:46
 15/22 anonim ***** válasza:
56%

Van ilyen sport melltartó fehérnemű boltban és adnak a kislányokra is aki sportol. Lányom judozik és van melltartó "kötelezően" kérte az edző.

Egy 7-8 évesnek is dudorodik már a cicije..

2018. ápr. 23. 15:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged enyire foglalkoztat a kérdés, tedd fel a lányodnak, kérdező. Ő biztosan el tudja dönteni, szüksége van-e rá, kellemetlenül érzi-e magát nélküle. És arra a kérdésre is tud válaszolni, hogy van-e az osztálytársainak bármiféle topja, illetve szeretne-e ő is.
2018. ápr. 23. 19:35
 17/22 A kérdező kommentje:
Végre rendes válaszok, ment a zöld pacsi ☺
2018. ápr. 23. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
33%

8 évesen menstruálni? Na az nem a normális kategória.

Kérdező, nekem volt ilyen kis toppom 5 éves koromtól sport miatt, egy normálisabb fehérnemű boltban beszerezhető.

2018. ápr. 23. 21:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az a kettő jutott eszembe: először beszélj a lányoddal, hogy szeretne-e egy ilyent, szívesen hordaná-e. De azt is lehet, hogy bementek egy boltba, vesztek egyet, otthon pedig felpróbálhatja, felveheti annyi időre, amennyire szeretné, aztán eldönti és megbeszélitek, hogy szeretne-e ilyent viselni, jól érzi-e magát benne, stb Ha szívesen hordja, jól érzi magát benne, akkor vesztek még belőle :)

Én is ezekre a kislányoknak való "melltartóra" gondoltam, még alsós koromban nekem is volt. Nem tudom mi a pontos nevük, ilyen csőtop melltartó volt két vékony pántocskával, és olyan aranyos mintákkal, hogy a mai napig szívesen vennék olyant, ha jó lenne rám :D

2018. ápr. 23. 21:56
 20/22 anonim ***** válasza:
54%
Én hordtam és az nem ma volt. Rám adott anyu,mert én szégyenlős típus voltam. Amúgy is tornaóra előtt öltözésnél volt egy két lány,akin nevettek,mert kint volt a cicijük. Ilyen sportmelltartóhoz hasonlót hordtam. Atléta szerintem gáz.
2018. ápr. 23. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!