Első osztályos kislánynak "melltartó"?
Van ilyen sport melltartó fehérnemű boltban és adnak a kislányokra is aki sportol. Lányom judozik és van melltartó "kötelezően" kérte az edző.
Egy 7-8 évesnek is dudorodik már a cicije..
8 évesen menstruálni? Na az nem a normális kategória.
Kérdező, nekem volt ilyen kis toppom 5 éves koromtól sport miatt, egy normálisabb fehérnemű boltban beszerezhető.
Nekem is az a kettő jutott eszembe: először beszélj a lányoddal, hogy szeretne-e egy ilyent, szívesen hordaná-e. De azt is lehet, hogy bementek egy boltba, vesztek egyet, otthon pedig felpróbálhatja, felveheti annyi időre, amennyire szeretné, aztán eldönti és megbeszélitek, hogy szeretne-e ilyent viselni, jól érzi-e magát benne, stb Ha szívesen hordja, jól érzi magát benne, akkor vesztek még belőle :)
Én is ezekre a kislányoknak való "melltartóra" gondoltam, még alsós koromban nekem is volt. Nem tudom mi a pontos nevük, ilyen csőtop melltartó volt két vékony pántocskával, és olyan aranyos mintákkal, hogy a mai napig szívesen vennék olyant, ha jó lenne rám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!