Dzsesszika, Vanessza, Dzsenifer, Denisz, Zsáklin, Kevin és társaik. Még mindig menők? Vajon miért ad egy szülő ilyen csicsa nevet a gyerekének? Feltűnési viszketegség?
Én sem értem meg a szülőket, akik ilyen neveket adnak a gyermekeiknek.
Párom munkatársának kisfia Tarzan, kislánya pedig Ofélia. Ezek sem kispiskóták.
szerintem meg az a gáz, ha valaki a nevek alapján ítéli meg a másikat. mert biztos cigány meg feltűnősködik és társai. arra még senki sem gondolt, hogy biztosan az tetszik neki. hogy ő Dzsesszikának akarja szólítani a gyerekét. olyan kicsinyes dolog ezen rágódni. én úgy bírom, hogy valakinek ez a legnagyobb baja, mármint a nem hétköznapi neveken való bosszankodás. amiket felsoroltál én sem adnám, mert rémesek, de ha tetszene akkor egy percig sem gondolkoznék rajta. kérdezd meg a dzsennifer nevű ismerősöd hogy mit gondol a saját nevéről.
én is ritka nevet fogok választani(na nem szappanoperából és nem ennyire külföldit), mert azok tetszenek. ez csak egy név, senki sem lezs tőle sem cigány, sem buta, sem pedig menő vagy feltűnő. amerikában minden anyaköyveztethető, mégis megvannak valahogy.
Nálam a plafon a Rikárdó volt...
Nekem sem tetszenek ezek a nyugati szappanoperás nevek.Illetve,de!!Nagyon is tetszenek,de nem itthon,és nem magyarosítva.Meg kell mondjam,én csak kisebbségieket ismerek ilyen névvel,de ez azért van így mert a környékemen sok ilyen ember lakik.(A VIII.kerületben lakom még pár hétig.)Szóval én csak egyoldalúan tudok nyilatkozni...
Akik ilyen csicsás neveket adnak, azok csicsás ruhában is járnak, stb.
Szerintem nem feltűnési viszketegség, simán azt szokták meg, hogy nálunk minden csiricsáré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!