Autista gyerekek iskolajaban dolgozom kulföldön, mit szóltok nem passzolok abba a munkakörbe?
A diakok mind súlyos értelmi fogyatekosak is , nemcsak autistak es sokan közuluk köpködnek , harapnak.
En pár hónapja vagyok ott , es mondtak h ha úgy érzem segitseg kell es nem birok egy gyerekkel , akkor kérjek segitseget .
Én meg is teszem es anyam szerint ez nagy hiba , mert azt az érzést keltem h nem vállalom a felelösseget es nem tudom ellatni a munkakört .
Ma peldaul egy fiú mind köpködött es féltem h a nyála rámjön , es álltam félre , a kollegak meg szembeszálltak vele bátran , es rávették h menjen vissza az osztályba , ne szedegesse a papirkosarból a szemetet .
Azert volt ideges es köpködött mert ezt nem hagytak neki .
A kollegam arcat teliköpte , a ruhait , en meg húzódoztam , félrealltam de ettöl rosszabb ember nem vagyok .
Utana a kollegammal akartam diakot cserélni , aki nemet mondott az ajánlatra.
Altalaban nem mondanak nemet , de most nemet kaptam .
Tenyleg kerhetek diákcserét aznapra, mindneki kap egy diakot reggel es azzal viszi vegig a napot .
Mit lehet tenni ?
Ha tényleg élek a lehetöseggel es kerek segitseget , vagy cserét , akkor elöbb utóbb kirúgnak ???
Tartozom neked beszamolassal ? Nem neked szólt a kérdés . Semmi közöd . Nem passzol, nem hiszel , lapozz tovabb , a kerdes nem neked szól , hanem annak , aki tud adni egy választ , a meglevö infó alapján.
Hogyan merészelsz szamonkerni ? Micsoda vakmeröség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!