Gyermeked ovodajaban, iskolajaban kapnak Mikulascsomagot a gyerekek?
Eddig az oviban kaptak, azt a csoportpénzből vették.
Most elsős, az önkormányzat minden a településen élő gyereknek ad egy elég nagy csomagot (a picinek pénteken hozták, 4 hónapos). Nem igazán tudom, hogy fogják megkapni a suliban, de holnap megkapják elvileg ők is.
Az én ikreim elsősek
Normálisan vannak órák,10 óra körül lemennek a nagyelőadóba,ott van az ötödikesek által előadott műsor,utána jön a Mikulás.
Minden osztály kap egy szatyor mikuláscsomagot,azt felviszik és fent a teremben kiosztja az osztályfőnök.Utána minden megy normálisan tovább,mintha egy sima nap lenne.:)
OVis a fiunk. Kellett beadni 500 ft-ot, ebből vettek mikulás csomagot nekik. 10 órakor jött a Mikulás, énekeltek neki, minden gyereknek külön adta oda a Mikulás az ajándékot, beszélgettek egy kicsit.
Az önkormányzat is rendezett külön Mikulás estet, itt nem kellett fizetni a csomagért, volt egy bűvész és itt is egyesével adta oda a Mikulás a csomagot. (Falun élünk)
Másodikos a kisfiam, a lányaim nagy- illetve kiscsoportosak.
A suliban és az oviban is lesz csomag, adtunk be rá pénzt. Az oviba reggel megy a Mikulás, beszélgetnek és fényképezkednek vele.
A suliban délelőtt egy gyerekzenekar ad Mikulásnapi koncertet, erre az ovisokat is elviszik.
Délután a Művelődési házban lesz ünnepély, minden gyermeket szívesen látnak, ott is lesz nekik műsor.
Igen kapnak! Egy alkalmazott beöltözik mikulásnak és végigjárja az osztályokat a zsákjával, minden gyereknek rajta van a csomagon a neve és egyesével szólítja meg őket.
Nagyon klassz szerintem. Gyerek koromban előző nap a szülőkkel is beszéltek a tanárok, nekem például azt mondta a Mikulás hogy "hallom nem etted meg vacsorára a paradicsomlevest" és elmondta hogy levest enni fontos. :D
Emlékszem az érzésre a mai napig :D azt gondoltam nahát, ez a mikulás tényleg mindent tud és mindent lát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!