Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Három vagy többgyerekesek,...

Három vagy többgyerekesek, mekkora házban/lakásban laktok?

Figyelt kérdés
Van külön szobája minden gyereknek? Gondolom több helyen nem, mint igen.
2018. ápr. 19. 14:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem vettem észre, hogy volt már ilyen kérdés. Bocsánat. De akkor megkeresem.

Azért tettem fel amúgy, mert szeretnénk egy harmadik babát. A 80m2-es házunkban két gyerekszoba van, és azt mérlegelem, hogy vajon elfogunk-e férni. Viszont egyelőre nem költöznénk, mert ahogy az egyik válaszoló írta, túl jó helyen lakunk, ahonnan mindent nagyon kényelmes elérni. De valóban az is lehet opció, ha nem lesz jó nekik a közös szoba, hogy kiköltözünk a nappaliba aludni. A hálót úgyis csak alvásra használjuk.

2018. ápr. 19. 21:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekünk csak 1 gyerkőc van és a 90 nm-es házunk pont ideális, emellett a garázs és pince is ki van használva, de nem kacatokkal.

Hogy lehet 53 nm-en 3 gyerekkel élni?

2018. ápr. 19. 21:43
 13/17 anonim ***** válasza:

3 gyerekkel 63 m2-en lakunk egyelőre. Most építkezünk, mert már nagyon kinőttük a lakást. 3 szobás, egy gyerekkel ideális lenne. Az új házunk 128 m2 + garázs és terasz, nappali + 4 háló, két fürdő.

A gyerekek 9, 6 és 1 évesek, még egyáltalán nem igénylik a külön szobát, szóval pár évig el lehet lenni így, amíg kicsik, de a kamaszoknak már kell saját tér. Nekünk inkább a sok holmi eltárolása jelent problémát, ami a 3 gyerekkel jár.

2018. ápr. 19. 22:58
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

12 es.

Nem csak mi elunk ekkora lakasban 3 gyerekkel.nekunk megfelel.

Egyenlore tobb az elonye mint a hatranya annak,hogy itt elunk.

Ha kikoltoznenk csaladiba akkor reggel fel hetkor induliuk kellene a gyerekeknek a suliba,most ekkor kelnek.paromnak munkaba kb.4:45 kor a jelenlegi 5:10-15 helyett.

Bolt csak kisbolt van,ami dragabb is,es szerenyebb kinalatu is mint az ami itt van a haz aljaban.(es minden utcaban van masik bolt is)itt a posta az utcaban,orvosi rendelo.ahogy mar irtam bolcsik,ovik,sulik tobb is 15 perces korzetben(gyalog)van amelyik kb.1 perc seta,ovi is,bolcsi is.

Szeptemberben megyek vissza dolgozni.ha csaladiban elnenk akkor a picivel az 5:30 as busszal jonnom kene be.es ha epp ugy talalunk hazat,lehet meg ott is setalnank 10 percet a megalloig.aztan itt a megallobol ugyan annyi a bolcsi,es onnan meg rohanas nekem munkaba.ha falura iratom bolcsibe se vagyok elorebb,mivel busz fel orankent jar,es en a 6os busszal mar nem ernek be 7 re,mivel a busz meg veletlenul sem arra megy.

Es akkor meg olyan kulvarosrol,falurol beszelek ahova varosi busz megy.a tobbibe csak videki,ami meg ritkabb.

Nekem azert nem kell oriasi haz,meg udvar,hogy csak hetvegen vagyunk otthon.hetvegente kirandulunk,vagy epp nagyszuloknel vagyunk reggeltol estig a gyerekekkel(falun)

Olyan forgalom van muszakvaltaskor,es delutan 4-5 kozott,hogy az amugy 20perces ut siman tobb mint 40 perc.

Kinek hianyzik ez?

Semmivel sem tobb az a gyerek aki csaladiban el,annal aki panelban.

2018. ápr. 20. 17:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a panelt szólom le, hanem borzalmasnak tartom, hogy 5 embernek egy 50 nm-es lyukon kell osztozkodni. Egyszerűen kevésnek tartom az ekkora életteret.
2018. ápr. 20. 20:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Hat nekunk eleg.

Probaltuk a leheto legjobban kihasznalni a helyet.orias gardrobunk van,ami kb mindent elnyel.plusz az eloszobaban egy kisebb,de padlotol a mennyezetig.a nagyoknal is van egy 180 as,230 magas gardrob.a kicsinel 120as,de egymagara boven eleg,meg a jatekai 80%at is abban tartjuk.

A mi szobankban a mennyezettol lefele 1m es szekreny van az ajto falan,a rovid falon,es az ablak falan az ablakig.

Nincsenek elol szanaszet dolgok mert nincs helyuk.panelhoz kepest nagy a konyham,imadom.

Tenyleg nem rossz ez.

Jo,nem tudnak a gyerekek fogocskazni,de azt csaladiban sem engednem bent.nincs oriasi kanapenk,csak egy 160 as,nem tudunk egyszerre tizen leulni ebedelni.de a nagy osszejoveteleket nem is nalunk tartjuk.hozzankax 2-3 ember jon egyszerre.

Majd ha a gyerekek nagyobbak lesznek,akkor szandekozunk csaladiba menni.mire a nagyok tenyleg akkorak lesznek,hogy jonnek a haverok,csajok.azert szivatni nem akarom oket.

Sogornomek egy 150 m2es hazban elnek harman.olyan ures minden.a konyha oriasi ugyan,de ketszer leizzad mire atmegy az egyik vegebol a masikba.a huto itt van,a tuzhely ott,a mosogato meg amott.en szeretem,hogy minden 1 helyen van.allandoan panaszkodik,hogy csomo ideje elmegy a takaritassal.minden mindenhol letorolget,porszivoz,felmos.ha ablakot pucolna akkor az egesz napos program merr van 9 ablak meg egy hatalmas 3szarnyas teraszajto.hetkoznap dolgoznak,a parja meg szombaton is.delutan 5-6 elott sosem ernek haza.akkor epp csak vacsiznak aztan fekves.igy minden hazimunka hetvegere marad.vasarnap meg apuci fuvet nyir ha kell,vagy a sovenyt vagja.

Es tenyleg,amerre a szem ellat itt nalunk,mindenhol ilyen panelok.mindben laknak.nagyobbreszt gyerekes.nekem tobb ismerosom is van,akinel ugyan igy 3 gyerek van az 53 vagy 58 m2 en.

2018. ápr. 20. 22:48
 17/17 anonim ***** válasza:

12-es vagyok

Miattam mindenki úgy él, ahogy akar, de az vicces kifogás, hogy pár havonta 3-mal több ablakot kell megpucolni vagy 3 lépéssel többet kell lépni a konyhában. Éltem 49 nm-es lakásban, de gyerekkel már zsúfoltnak érezném, nemhogy 3-mal.

Nekünk mondjuk az életvitelünk se panelre van berendezkedve.

2018. ápr. 21. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!