Szerintetek egy anyuka használhat ilyen szavakat, ha a gyerekéről van szó? Csak engem akasztott ki?
Egy csoportban írta ki ezt egy anyuka, aminek tagja voltam, de töröltem magam, mert hasonlókra nem vagyok kiváncsi. Ja és admin a hölgy. Ami még felháborított, hogy érkezett 30 válasz, abból 3 volt, aki azt írta nem kellene így megnyilvánulnia, a 27 pedig kitartást kívánt és azt írták, hogy ők is hagyják sírni az 5-6 hónapos babáikat, mert hát hisztisek.
“Huu mamik nekem annyira kib....tul elegem van hogy azt elmondani nem tudom...
ugye apa nincs itthon... mostmár 2-3 hetente hétvégére jön csak haza.
Tavaly h apukàm meghalt úgy döntöttük hogy anyunak is meg mindenkinek jobb lessz ha együtt lakunk nekem lessz segítség anya nem lessz egyedül, ámde a gyerekem konkrétan nem túlzok! 2 mpre nem lehet letenni sem az ágyra sem a játszószonyegre sehova! Mert elkezd hisztizni... mióta megszületett esküszöm a szülőszobán sírt egyedül mert mindig jött anyám aztán jaj így úgy amúgy! Ott tartunk h 5 percnél tovább nincs el senkivel sem állandóan engem keres stb... 6 hónapos biztos tudok már rajta változtatni azt se tudja mi az h magát megnyugtatni. G...-ire ki vannak az idegeim nagyon elegem van! Anyámmal nagyon összevesztünk múlthéten. Pont ez miatt mert leteszem és hisztizik de ő jön h bög a gyerek.. hiszti és bőgős között elég nagy a különbség próbáltam a vállam kímélni mert kiment másfél hónapja és nem tud helyre jönni mert 0-24 fogni kell a gyereket, lassan 11,5kg szóval nem egy 5kgos gyerekről beszélünk... közöltem vele h az k... nagy segítség h napi 2x10-15 percre valaki pesztrálja mert utánna jaj fáj a kezem elfáradtam stb aztán adják vissza h fogjam, de én meg miattuk szenvedjek vele egész nap.. hát k.... jó mondhatom...
Tegnap apa még itthon volt elmentünk sétálni... a kocsiból hogy átkerült a babakocsiba mondanom sem kell kereken kb 5percet volt el! Utánna felváltva cipeltük, közbe meg a babakocsit bámulta aztán röhögött.. Háth Ja tök jó vicc..
Mindketten odáig voltunk betettük már rám szólt egy nő h miért hagyom bögni... 1 nem bőgőtt hanem hisztizett illetve ilyen köhögéses meg fulladást immitál mert úgy hamarabb szabadulhat , 1 kib....ott könnycsepp nem jött.
2 Ki a jó f... ő h megmondja nekem h mit csináljak a gyerekemmel...
konkrétan szerintem 5-7 percig csinálta aztán meguntam és kivettem! De komolyan mondom nem tudom mit csináljak vele... apa 1 órája ment el azóta sétálunk 20p hiszti után elaludt.. de anya éjszakás és egész reggel kézbe sétálva mindenhogyan ment a hiszti semmi se volt jó apjának odaadtam akkor meg elkezdett üvölteni hát tök jó..
Ti mit csinálnàtok?
Bocsi hosszú lett 😕“
Na akkor a lényeg hogy te tökéletes vagy ;)
Amúgy nyugi, lesznek olyanok is akik veled szidják az anyukát, sok ilyen "gyertek szidjunk együtt idegen anyákat" beállítottságú nő van az oldalon, azok mindig megtalálják a szidalmazós kérdéseket, aztán jót fröcsöghetsz velük. Eljön a te időd ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!