DM baba-mama vitamin vélemények?
Sziasztok! Érdeklődnék kinek milyen tapasztalata van a DM-saját márkás baba-mama vitaminjáról, az ára nagyon baráti a terhes-vitaminok között, de maga a vitamin is jó?
(Előre elnézést, de nem arra vagyok kiváncsi ki milyet szed inkább vagy nem szed, mit ajánl helyette, kifejezetten ezzel a vitaminnal kapcsolatos vélemények érdekelnek!:) )
Én Elevitről váltottam arra miután rettenetesen megfogta a hasamat ha értitek mire gondolok.
A DM vitaminja olcsó, soha nem volt vele olyan gondom mint az Elevittel, a vérképem is végig tökéletes volt és beteg sem voltam az egész terhesség alatt. Tök jó, hogy külön vasat sem kell szedni mellette mert van benne. Én napi 2-t szedtem végig és meg voltam vele elégedve a babám pedig tökéletes egészségnek örvend. :)
Nekem az volt az egyetlen vitamin amitől nem hánytam. Itt mifelénk minden sztks nőgyógyász a czeizelt erőlteti. Na nekem ez is kijött.
A magán orvosom szerint ez teljesen jó vitamin.
23 hetes leszek, én is azt szedem, elégedett vagyok vele.
Az előző babámnál Ovant terhesvitamint szedtem, attól gyakran volt hányingerem.
Ettől semmi ilyesmi, ár-érték arány nagyon jó.
(Amúgy is elégedett vagyok a DM saját cuccaival.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!